Anamaria Vasile

Zodii de femei cu maini de aur

Unele femei se nasc pur si simplu sub o stea norocoasa. Au multa energie si imaginatie, motiv pentru care fac fata cu brio oricaror provocari, ele nu au nevoie de studii intr-un anumit domeniu pentru a reusi .

Scorpion

Femeia din zodia Scorpion e numarul 1,e o perfectionista. Extrem de meticuloasa, nu se lasa pana nu reuseste ce si-a pus in minte,facut perfect. Si datorita ambitiei ei, face adevarate minuni. Are Analitici, tenace, perseverenti, obtin totul atat prin propria lor iscusinta, dar parca si ajutati de o mana divina.

Are foarte multa incredere in fortele proprii, iar profesional reuseste sa fie acolo unde isi doreste,la fix si disponibila sa faca tot ce ii sta in putinta. Munca este pentru ea o metoda de relaxare.

Fecioara

Femeia Fecioara este extraordinar de ambitioasa si stie cum sa obtina in viata tot ceea ce isi doreste: fie ca este vorba de dragoste sau cariera profesionala. Pentru ea nu exista cuvantul “Nu pot” pentru ca se descurca, de cele mai multe ori, mai bine decat barbatii.

E indemanatica prin definitie si este convinsa ca nimeni altcineva nu ar putea sa fie mai buna ca ea. Sufera rar de tot in dragoste, pentru ca de cele mai multe ori aleg rational.

Leu

Poate face orice atunci cand vrea si nu o auzi nicio clipa sa se laude cu performantele sale. Ii place senzatia pe care o traieste atunci cand este laudata, apreciata. Prin definitie, femeia Leu este o fire puternica, ambitioasa si foarte descurcareata.

Este foarte des pusa in functii de conducere, pentru ca poate sa fie un lider excelent,un exemplu de femeie care munceste si a ajuns acolo prin propriile forte si cinstit si nu prin mijloace rele.

Varsator

Nativa Varsator nu are incredere in nimeni. E convinsa ca doar ea poate rezolva anumite lucruri si tocmai aceasta incredere in propriile-i forte o ambitioneaza puternic,considera ca lucrul facut de ea e sigur.

Prefera sa nu arunce banii aiurea pe lucruri pe care le face si singura ,chiar si treburi barbatesti . Isi face o datorie de onoare din a lua asupra ei reparatiile si treburile casnice.

Sagetator

Sagetatorului are bunatatea adanc intiparita in inima si e foarte greu sa faci o femeie nascuta in aceasta zodie sa fie rautacioasa, intriganta.

Face o multime de fapte bune, pentru ca altruismul este calitatea sa cea mai importanta. Ii place sa ajute, stie cum sa se puna in pielea celorlalti si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a le veni in ajutor.

Taur

Femeia taur este o persoana sensibila,dar in acelasi timp foarte curajoasa ,puternica si ambitioasa, are o vointa de fier, iar atunci cand ii intra ceva in cap, cu greu i te poti opune. Ii place sa isi ajute semeni cu tot ce poate.

Femeia Taur intuieste foarte usor ceea ce isi doresc ceilalti si ii va lua prin surprindere. E un soi de clarvazatoare pe care nu o poti minti cu nimic. Insa ea e capabila sa vada orice fel de situatie din directii diametral opuse fix in acelasi timp.