Anamaria Vasile

Cum va fi anul 2019 in functie de semnul tau astral! Iata ce spune horoscopul 2019!

Iata cum va fi, pe scurt, horoscopul 2019 pentru fiecare zodie, in functie de semnul si de elementul ei astral. Afla mai jos ce element are zodia ta si cat de norocoasa va fi anul viitor.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu si Sagetator)
Pentru zodiile care au elementul primordial Focul, 2019 va fi un an excelent, in care pot face multe progrese in cariera si in care vor avea mai mult timp si pentru proiectele lor personale sau pentru diverse hobby-uri. Orice activitate sociala, intalnirile cu prietenii, dar mai ales calatoriile si petrecerile sau participarea la cursuri de societate vor avea un rol important.

Zodiile de Foc pot descoperi noi activitati interesante, noi preferinte si noi parteneriate care le vor fi de ajutor in cariera. Dintre cele trei zodii, Leul si Sagetatorul se pare ca vor avea un drum ascendent, cu multe oportunitati si succese. Pentru Berbec va fi mai dificil, va avea cateva piedici de trecut, dar daca cere sprijin celor din jur, va reusi sa le depaseasca mai usor.

Horoscopul 2019 – Zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)
Vestea buna in horoscopul 2019 pentru zodiile de Pamant este aceea ca vor avea mai multe oportunitati decat in anii trecuti. Vor fi mai multe sanse, mai ales in plan profesional, iar unii nativi vor reusi sa isi gaseasca mai usor locuri de munca in strainatate, fara sa faca sacrificii mari. Dintre cele trei zodii, cea mai norocoasa si zodia cu adevarat favorizata de astre va fi Fecioara. Aceasta va avea cateva sanse nesperate, adevarate ocazii sa avanseze si sa negocieze un salariu mult mai bun. Iar nativii Fecioare care nu au acum un loc de munca, anul viitor vor avea de unde alege pentru ca vor primi oferte tot mai bune.

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)
Cele trei zodii cu semne de Aer vor avea multe schimbari si provocari in horoscopul 2019. Vor trece prin cateva situatii care le vor obliga sa iasa din zona lor de confort si sa depaseasca situatiile neplacute in care au avut numai de pierdut. Trebuie mult curaj, dar aceste zodii au demonstrat adesea ca pot muta muntii din loc cand ajung la capatul rabdarii. Dintre zodiile de Aer, Balanta pare sa fie favorizata si ea va avea cele mai multe ocazii sa isi schimbe in bine viata si sa lase in urma situatiile neplacute. Balantele vor fi mai sigure pe ele, mai organizate si vor avea de castigat din acest lucru.

Zodiile de Apa (Rac, Scorpion, Pesti)
2019 va fi un an bun pentru aceste zodii, dar mai ales pentru nativii cu semne de Apa care cauta iubirea si vor sa isi intemeieze o familie. In sfarsit, sensibilitatea, rabdarea si generozitatea lor vor fi rasplatite si multe dintre ele vor gasi partenerul de care aveau nevoie. Ca de obicei, trebuie sa se bazeze pe instinct, dar sa nu uite sa caute cat mai multe informatii si detalii importante cand trebuie sa ia o decizie majora. Marte va fi deosebit de generos pentru Pesti, care vor avea sansa sa puna bazele unei noi colaborari sau a unei afaceri. Iar Scorpionii se vor bucura de un an mai linistit si mai echilibrat din punct de vedere emotional. Pentru Raci conteaza copiii foarte mult si vor reusi sa realizeze ceva deosebit pentru ei.