Anamaria Vasile

Vietile lor se lumineaza pana la sfarsitul anului. Iata ce zodii isi schimba destinul

Cateva zodii vor avea parte de un sfarsit de an perfect, avand noroc pe toate planurile.

Guvernatori, patroni, parinti. Spune-le cum vrei! Ele sunt planetele care au „grija” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, altii de cate doua…

In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste straine, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc… Acasa, in zodia lor de resedinta, de domiciliu.

Si unde e cel mai bine daca nu acasa? Imaginati-va momentul: daca ar fi mama sau tata plecati cativa ani de acasa cum i-ati primi?

Exact! La fel fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati. Iar anii 2018, incepand din toamna, si 2019 vin cu astfel de evenimente!

Leu

Leii parca au dat peste un noroc urias. Rezultatele muncii lor se vor vedea in cea de-a doua parte a acestui an. Cu ajutorul spiritului lor de invingatori si ambitiei, Leii se vor bucura din plin de viata pana la sfarsitul anului. Se ivesc noi oportunitati, care le aduc castiguri substantiale.

Sagetator

Au stat linistiti si au muncit, iar de acum si pana la sfarsitul anului, se bucura de rezultate. Vor avea parte de experiente de neuitat. Viata lor se transforma intr-un basm, in care fericirea pluteste in aer.

Intre 8 noiembrie 2018 – 3 decembrie 2019, Jupiter va tranzita felia Sagetatorului. Jupiter este considerat Marele Benefic, planeta care ofera expansiune, oportunitate, dezvoltare, largirea orizontului, amplificare, intelepciune, posibilitati.

Sagetatorul este semnul strainatatii, calatoriei, mutarii in alta tara, a instrainarii, a studiilor inalte, a idealurilor. Iar Jupiter se simte cel mai bine in semnul Sagetatorului. Concluzia o trageti voi singuri.

Fecioara

Fecioara este si ea una dintre zodiile norocoase. Incepand cu luna august, Fecioarele vor consolida relatiile pe care le au deja, dar vor lega si noi relatii de prietenie cu oameni pe care ii admira si cu care se conecteaza la un nivel profund, noteaza ele.ro. Relatia lor va inflori spre sfarsitul anului.