Anamaria Vasile

Patru zodii de parinti care fac copii destepti

Cu totii vrem sa fim parinti buni pentru copiii nostri si facem eforturi in acest sens. Se pare insa ca unii dintre noi au nevoie sa faca mai multe efoturi si altii mai putine, avand abilitati innascute. Cel putin asa sustin astrologii care cred ca putem fi parinti mai buni si in functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut si avem capacitatea de a creste copii mai inteligenti.

Potrivit astrologilor, tatii din zodia Leului sunt cei mai buni tati din zodiac, iar copiii acestui semn mostenesc de la parintele lor calitati precum inteligenta, perseverenta, intuitia, dar si creativitate. Micutii nascuti din tati Leu vor fi foarte energici, curiosi si creativi.

Mai mult, faptul ca tatal lor vrea in general tot ce este cel mai bun, el se va asigura si ca educatia copilului sau este pe masura. Mama Gemeni este cea care adora stimularea intelectuala, pune accent morala si are grija sa transmita valori profunde copilului. Mama Gemeni este poate una dintre cele mai bune educatoare din zodiac pentru propriii copii. Asta pentru ca ea reuseste sa comunice cu mare usurinta.

Singurul incovenient in ceea ce o priveste pe mama din Gemeni este ca starile ei de spirit se schimba cu mare rapiditate si reuseste mai greu sa impuna limite atunci cand este cazul. Atat femeile, cat si barbatii din zodia Taurului sunt parinti extraordinari. Sunt persoane stabile, cu foarte multa rabdare, onesti. Taurii creeaza un mediu familial sigur si le ofera propriilor copii o copilarie intr-o atmosfera calda si plina de armonie. Si pentru ca Taurii sunt foarte loiali si sinceri isi vor creste si copiii in acest spirit. Copiii proveniti din parinti Taur se vor dezvolta armonios si vor avea cadru psihologic si comportamental necesar dezvoltarii capacitatii intelectuale.

Femeia din Scorpion este femeia din zodiac care are cele mai mari sanse sa aduca pe lume copiii foarte dotati din punct de vedere al inteligentei. Mai mult, femeia din Scorpion stie sa-si asculte copiii si sa ii motiveze in directia pe care ea o considera necesara.

Copiii cu o mama Scorpion vor fi foarte bine educati, este o femeie care stie sa impuna limite, avand totusi grija sa creasca niste copii independenti. Desi anumite caracteristici innascute pot da anumitor semne zodiacale mai multe sanse pentru a creste copii inteligenti, cu siguranta noi toti avem capacitatea, daca ne straduim si ne implicam activ in educatia copiilor nostri, sa-i indrumam pe drumul ccel bun.