Anamaria Vasile

9 lucruri pe care le fac barbatii atunci cand nu ii vede nimeni

Ai fost vreodata curioasa sa stii ce fac barbatii in timp ce tu nu ii vezi? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta ti-ai imaginat cateva dintre lucrurie mentionate in acest articol. Ei bine, lista de mai jos iti va aduce un zambet pe fata si iti va arata cat de departe de perfectiune sunt barbatii pe care ii intalnesti.

Barbatii sunt, in ochii femeilor, dar si ai oamenilor de stiinta, fiinte rationale, obiective si detasate. In comparatie cu femeile, care sunt vazute ca niste fiinte plapande, pline de finete si sensibilitate, barbatii par mult mai puternici, cu un nivel de curiozitate mult mai scazuta pentru detaliile nesemnificative si cu principii clare.

In ciuda acestor preconceptii, barbatii pot fi contrariul tuturor lucrurilor enumerate mai sus si chiar mai mult. Comicul-ridicol este deseori intalnit in randul barbatilor si poate fi chiar adorabil din perspectiva unei femei. Insa reprezentantii sexului masculin ar face orice sa isi ascunda latura curioasa si sensibila, dar si obiceiurile de care le este rusine.

Totusi, barbatii fac multe dintre lucrurile pe care crezi ca nu le-ar face niciodata. Iata 10 lucruri pe care barbatii le fac atunci cand nu ii vede nimeni:

#1. Intra in modul bestie atunci cand sunt singuri – majoritatea barbatiior au nevoie sa demonstreze cat sunt de puternici si de intangibili, chiar daca asta inseamna sa si-o demonstreze doar lor. Asadar, in fata unei oglinzi, sau chiar si in absenta uneia, un barbat se poate transforma intr-un caracter de desen animat, un monstru de legenda sau un macho dezgustator. Cantatul si dansurile excentrice fac parte din aceste scenarii.

#2. Au fantezii cu amicele lor – fie ca este vorba de o colega de serviciu, o colega de facultate, o prietena din copilarie sau o simpla cunostinta, barbatii schimba personajele din fanteziile lor de fiecare data cand au ocazia. Este in natura lor sa fie atat de… prietenosi. Te intrebi daca este adevarat in cazul tuturor? Raspunsul este simplu: Da!

#3. Isi confirma faptul ca marimea este adecvata… online – daca vreun barbat iti spune ca nu a cautat niciodata pe Internet informatii legate de marimea penisului cu care se lauda, trebuie sa stii ca te minte. Fiecare barbat care are acces la Internet a facut asta cel putin o data.

#4. Isi sufla nasul la dus – ai auzit vreodata sunete ciudate venind din baie si nu stiai ce se intampla? Data viitoare, nu te mai uita inspaimantata inspre usa, pentru ca tot ce face este sa isi sufle nasul…in cada. Suna oribil si dezgustator, insa este un lucru pe care il fac majoritatea barbatilor, fara sa li se para iesit din comun.

#5. Isi verifica de cateva ori comentariile de pe Facebook inainte sa le posteze, de teama sa nu sune prostesti – iar apoi, ghici ce? Isi dau seama ca suna prostesti, oricum. Din dorinta de a parea inteligenti, de neinfricat si cat mai detasati, barbatii au un mod ciudat de a se exprima, in special in comentarii. Asa ca, data viitoare cand vezi un comentariu pe Facebook pe care nu stii de unde sa il iei, aminteste-ti ce se afla in spatele acestuia.

#6. Isi imagineaza ca sunt eroi – fiecare barbat isi doreste sa fie un erou, sau macar sa se afle in centru atentiei. De aceea, isi imagineaza ca salveaza lumea, ca vorbesc despre cel mai controversat subiect in fata unui public larg, ca detecteaza si demasca teroristi, ca se confrunta cu cei mai periculosi oameni si cate si mai cate.

#7. Isi sterg istoricul cautarii – barbatilor le este teama sa nu fie judecati si chiar mai mult, le este teama sa isi asume faptul ca sunt curiosi, ca au anumite interese sau ca fac anumite cautari. Asadar, isi sterg istoricul cautarilor din browser, Facebook si orice alt canal prin care ar putea fi „demascati”. Daca esti norocoasa, iar lui nu ii pasa atat de mult de aparente, o simpla accesare a istoricului te va face sa razi cu lacrimi. Totusi, oricat de tentant ar fi, nu iti recomandam sa ii invadezi intimitatea.

#8. Se uita la comedii romantice – exista doua categorii de barbati: cei care nu au nimic impotriva comediilor romantice si cei care jura ca nu s-ar uita la asa ceva. Ca si cum le-ar provoca alergie, cea de-a doua categorie, se uita totusi, pentru ca nu pot pierde informatii „esentiale” pe care le pot extrage din astfel de filme. Insa, exista o regula de aur: trebuie sa faca asta doar atunci cand sunt singuri.

#9. Analizeaza corpul altor barbati – de cate ori l-ai intrebat pe un barbat daca i se pare ca un alt barbat arata bine, iar el ti-a raspuns indiferent ca nu are de unde sa stie, pentru ca nu se uita dupa barbati? Acest raspuns este un cliseu, dar continua sa fie cel mai bun raspuns pentru ei. Ei bine, este complet fals. Atunci cand sunt singuri, barbatii analizeaza corpul si chipul altor barbati pe Facebook, Google sau YouTube si chiar barfesc despre asta impreuna cu prietenii.