Anamaria Vasile

Un chirurg plastician și-a dorit o soție perfectă, asadar a operat-o timp de 16 de ani! Rezultatul final

Un chirurg plastician din Miami a dezvăluit că își folosește soția pe post de model pentru clientele noi, după ce i-a remodelat silueta și chipul cu ajutorul procedurilor cosmetice.

Phillip Craft deține o clinică specilizată în Miami și spune că trupul soției sale a suferit ”recalibrări fine” încă de la nașterea celor doi copii ai lor.

La rândul ei, Anna este încântată și crede că acum are o siluetă perfectă datorită soțului său, un talentat chirurg estetician.

În cei 21 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul și chipul soției sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgiclă, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumusețare non-invazive.

Phillip este de părere că, după vârsta de 25 de ani, orice femeie ar trebuie să apeleze la botox și fillere pentru a-și păstra frumusețea.

De-a lungul mariajului lor, Anna a apelat la implant mamar, liposucție, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze și pomeți.

Deși, la început, aceasta a refuzat propunerea soțului său de a-i face mici intervenții estetice, Anna s-a răzgândit după ce trupul său a suferit modificări în urma nașterii celor doi fii ai cuplului.Acum, aceasta este încântată de rezultate și este deschisă, în continuare, la sugestiile partenerului său.

„Phillip adoră să-și modifice mașinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două nașteri, am hotărât să-l las să mă înfrumusețeze”, a declarat Anna pentru DailyMail.

Medicul Phillip Craft a adăugat: „Le spun mereu pacientelor: Dacă vreți să vă convingeți cât sunt de bun în meseria mea, uitați-vă la soția mea. Anna este cât e omenește posibil aproape de perfecțiune”.