Anamaria Vasile

Iti mai amintesti de Thalia? Fanii nu au mai recunoscut-o! Cum arata astazi Regina Telenovelelor Mexicane!

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele, dacă nu chiar cea mai cunoscută publicului din România. Una dintre cele mai recente fotografii publicate pe Instagram, le-a amintit fanilor de primele sale apariții pe micile ecrane, pe vremea când juca în telenovela „Marimar”.

Îmbrăcată în costum de baie, Thalia și-a impresionat fanii și a demonstrat, încă o dată, că trecerea timpului pur și simplu nu își pune amprenta pe corpul ei.

La fel de suplă ca în tinerețe, actrița i-a făcut din nou pe toți să se întrebe dacă nu cumva zvonul conform căruia și-ar fi scos două coaste pentru a fi mai suplă e adevărat. Deși ea a refuzat mereu să comenteze această teorie, mulți cred în continuare că a urcat pe masa esteticianului pentru a arăta perfect.

Iată imagini cu îndrăgita actriță:

Recent, cea supranumita „Regina Telenovelelor Mexicane” a fost surprinsa in urma cu putin timp la studiourile „AOL Build” din cartierul East Village din New York. Imbracata intr-o tinuta aurie si stralucitoare, vedeta hispanica s-a oprit din drum pentru a-si saluta fanii, a face cateva poze cu ei si a le oferi paparazzilor cateva cadre interesante.

Asa cum ilusteraza si pozele, pentru o simpla sesiune de inregistrari, artista in varsta de 44 de ani a ales sa poarte un top drapat, jeansi negri cu imprimeu auriu, cizme pana la genunchi si un sacou negru.

Cu accesorii la gat si maine si o pereche de ochelari de soare, Thalia a demonstrat ca nu poate fi luata niciodata prin surprindere de paparazzi.

Recent, vedeta originara din Mexic a dezvaluit ca a inceput un nou capitol din cariera si ca inregistreaza pentru un nou album, al 17-lea din cariera.

„Este un album foarte acustic. Simt ca am inceput un nou capitol in cariera mea, fara tabu-uri. Am invatat sa fac spectacol. Acest album mi-a permis sa ma concentrez pe ceea ce reprezinta munca mea: abilitatea de a spune o poveste”, a explicat frumoasa actrita.

Avand in vedere ca materialul discografic va fi lansat in viitorul apropiat, Thalia va reveni sub lumina reflectoarelor si isi va incanta admiratorii cu aparitii. Pana atunci insa, spune-ne ce parere ai despre cel mai recent look al ei.