Anamaria Vasile

11.11, la 11:11. Este interesant ce ne asteapta, unul dintre cele mai importante momente din ultimii 100 de ani

11.11 si in general orice tine de orele 11 sunt momente incarcate de energie, 11 fiind numar maestru. 1111 sau 11/11 are o semnificatie spirituala speciala, deoarece 11 reprezinta trezirea spirituala si noi inceputuri puternice.

Stiati ca atunci cand vedeti 11:11 pe ceas sau ca atractia deosebita pentru numarul 1111 indica o schimbare imediata, o reconectare sau mai degraba o realiniere spirituala a voastra? Poate fi vorba despre o idee noua sau despre o concluzie.

In numerologie, numarul unu indica inceputuri, dar cand exista o insiruire a acestei cifre, cum ar fi 11 noiembrie (11/11), ea creeaza o energie puternica pentru respectiva zi, pentru atingerea potentialului nostru si pentru o trezire la realitate.

11 noiembrie este o zi cu o incarcatura puternica, favorabila pentru a face schimbari in viata noastra, pentru a stabili intentii de viitor sau pentru a aprofunda chestiuni din viata noastra in cautarea adevarului. Ne vom putea lasa condusi de intuitie, iar cei care se bucura de darul clarviziunii vor putea avea revelatii, scrie cespunastrele.ro.

Ultima data cand am experimentat un an de vibratie 11 a fost in 2009, iar apoi, iar inainte de 2009 a fost in 1910 … astfel ca peste 99% din populatia lumii a experimentat pana acum unul sau doi ani de vibratie 11.

In numerologie numarul 11 ​​este un numar „Maestru”, adica are o frecventa vibrationala inalta si este folosit in previziuni, magie dar si stiinte transcedentale. Un astfel de numar maestru are un potential desavarsit pentru invatare si evolutie spirituala si poate aduce schimbari majore in vietile noastre.

Daca pana acum ati simtit o stare de moleseala, de lentoare sau de stagnare, 11 Noiembrie este ziua care va fi ca o gura de oxigen. Bucurati-va de energia noilor inceputuri si deschideti-va sufletele pentru a primi vibratia ei.