Anamaria Vasile

Cum trebuie curatate lentilele ochelarilor. Asa scapati de urmele de grasime si zgarieturi

Aveti idee ce-i deranjeaza cel mai mult pe oamenii cu ochelari? Ei bine, zgarieturile de pe lentile si stergerea constanta.

Lentilele de sticla se pot murdari si se zgaria usor si distorsioneaza vederea, ceea ce este suficient pentru a face o persoana suparata. De aceea, trebuie sa va curatati in mod regulat ochelarii, dar stiti care este cea mai buna metoda?

Curatarea cu apa nu este destul de eficienta, iar in timp ce stergeti ochelarii cu tricoul dvs., zgarieturile vor aparea pe lentile. Din fericire pentru dvs., avem cateva metode simple care va vor face ochelarii sa para ca noi!

Praf de copt

Se amesteca un pic de bicarbonat de sodiu cu apa pana cand se obtine o pasta, apoi se aplica pe ochelarii si se freaca usor in miscare circulara. Clatiti cu apa rece la sfarsit ochelarii dvs. vor arata la fel ca cei noi!

Pasta de dinti

Pasta de dinti regulata este, de asemenea, excelenta pentru indepartarea zgarieturilor si a murdariei de pe ochelari. Puneti putin pe lentile si frecati cu o bucata de bumbac in miscare circulara, apoi spalati ochelarii sub apa rece.

Cea mai eficienta metoda pentru indepartarea zgarieturilor

Daca trebuie sa acoperiti zgarieturile de pe ochelari, iata ce puteti face: puneti pasta de dinti pe ambele parti ale lentilei, apoi imprastiati-o frumos cu un prosop de hartie frecandu-se in miscare circulara. Aceasta va lustrui lentilele. Dupa aceea, spalati lentilele cu apa rece si uscati-le pe prosoape de hartie.

Acum stii ce trebuie sa faci pentru a pastra ochelarii de vedere curati, pentru a le oferi o durata de viata mai lunga, dar si pentru a avea o claritate cat mai ridicata a lentilelor. In plus, pentru a putea sa ii cureti in orice moment, iti recomandam sa pui in etuiul ochelarilor o laveta din microfibra, pe care sa o ai in permanenta la tine.