Anamaria Vasile

Cum arata acum Marius Teicu, la un an de la disparitia singurului sau copil! Patricia avea doar 41 de ani si a suferit de leucemie

Patricia Teicu Radulescu, singurul copil al compozitorului Marius Teicu, a pierit anul trecut, la doar 41 de ani. Tanara a lasat doi copii orfani de mama, un sot si doi parinti distrusi de durere.

Patricia a pierut in august 2017, la doar 41 de ani, lasand in urma doi copii si un sot distrus. Ea suferea de doi ani de leucemie si desi au fost perioade in care ca tratamentele pareau ca au efect si ca o vor salva, boala pana la urma a rapus-o.

Marius Teicu, desi distrus de durere, a spus tuturor ca trebuie sa se intareasca si sa mearga mai departe pentru nepotii lui, copiii Patriciei, ramasi orfani de mama. Asa ca artistul a continuat sa compuna, sa ajute tinerele talente, iar in ultima perioada chiar sa participe la evenimente, diverse festivaluri si emisiuni tv.

„Trebuie sa muncesc in continuare. O am pe sotia mea, am doi nepoti extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie sa am si grija, dar si sa intretin o atmosfera pozitiva. In general, sunt optimist, dar am si momente. Tot eu ma imbarbatez. Trebuie sa caut intotdeauna resurse interioare care sa ma aduca la lumina”, povestea Marius Teicu, recent la o emisiune tv.

De altfel, ultimele aparitii publice ale lui Marius Teicu arata un barbat care zambeste, pare optimist si incearca sa treaca peste drama.