Anamaria Vasile

Care sunt zodiile de barbati care iubesc neconditionat

Exista zodii care iubesc neconditionat.

Berbec

Singurele care il vor cunoaste cu adevarat sunt femeile rabdatoare, cele care ii ofera libertatea de care are nevoie pentru a se putea indragosti iremediabil de partenera lor. El stie sa aprecieze ceea ce o femeie face pentru el, stie sa o respecte si sa ii ofere tot ce are nevoie pentru a se simti in largul ei. Poate sa iubeasca toata viata o singura femeie, daca aceasta la randul ei stie sa ii ofere increderea si stabilitatea de care berbecul are nevoie.

Rac

Barbatul rac are un farmec aparte. Prin atentia la detalii va reusi sa o surprinda pe persoana iubita atunci cand nu se asteapta. Iubirea racului este neconditionata si infinita, daca femeia ii asigura gradul de stabilitate emotionala de care acesta are nevoie, daca ii respecta dreptul la libertate si daca foloseste gesturi tandre si vorbe frumoase pentru a-l atrage spre ea de fiecare data.

Leu

Barbatul leu e un familist convins. Iubirea pentru copii il determina sa fie un tata bun si iubitor, foarte grijuliu si mereu prezent in viata copiilor lui. Este sprijinul familiei si intotdeauna va lua greutatile asupra lui pentru ca ceilalti sa nu simta energiile negative. Ii ofera toata increderea partenerei. E devotat si ii place armonia in familie.