Anamaria Vasile

Soluția care promite să absoarbă orice tip de durere din picioare în numai câteva minute.

Câțiva ani în urmă aveam dureri foarte mari de picioare. Nu știam ce să le mai fac. Aveam insomnii, somn agitat, eram obosită și irascibilă. Picioarele sub sprijinul nostru pentru toată viața. Însă, am găsit un remediu pentru picioarele mele.

Remediu minune pentru durerile de picioare

Turnați într-un vas 2-3 litri de apă caldă, diluați săpun de rufe până apa devine ca laptele. Adăugați puțin bicarbonat de sodiu și sare de mare. Amestecați bine și adăugați apă fierbinte, amestecați din nou și adăugați 10 picături de iod. Înmuiați picioarele în această soluție până la merișoare pentru exact 15 minute. Dacă lăsați mai mult timp, va avea efect opus.

În această perioadă se tratează orice durere de picioare. Am șters picioarele cu un prosop, am masat tălpile cu cremă sau ulei de măsline, am îmbrăcat ciorapi de lână și m-am culcat. Soluția poate fi folosită de 3 ori, încălziți-o de fiecare dată până la temperatura pe care o rezistați și adăugați încă 10 picături de iod. După 3 proceduri, prepar altă soluție nouă. De fiecare dată respect timpul de 15 minute.

Faceți 10-12 proceduri la rând, apoi luați o pauză, puteți să le reluați în funcție de starea sănătății. Dacă aveți varice, apa trebuie să fie caldă, nu fierbinte.

După prima procedură am dormit liniștit, iar după 10 proceduri am uitat că aveam dureri de picioare. Picioarele mele mi-au spus mulțumesc pentru un asemenea tratament.

Chinezii îşi puneau o bucată de aluminiu pe degetele de la picioare şi trăiau fericiţi toată viaţa! Ce se întâmplă dacă faci asta

Chinezii sunt cunoscuţi pentru reţetele lor vindecătoare pe care le au şi mereu au ceva nou de dezvăluit, pe care nu l-au spus.

Conform secretele.com, să-ţi pui folie pe degetele de la picioare şi s-o lipeşti cu un leucoplast te va ajuta mai mult decât crezi.

Probabil ar părea un truc pueril şi absurd, dar există cu adevărat efecte benefice.

Acest truc îţi va rezolva problemele legate de gât, de spate, picioare, braţe, călcâie, încheieturi şi tot ce ţine de artrită reumatică.

Chinezii recomandă acest tratament pentru 10-12 zile mai ales pe parcursul nopţii. După o pauză de una sau două săptămâni, în cazul în care tratamentul nu are efect, acesta ar trebui reluat.

Hartia de aluminiu se foloseste foarte des, fara a-i cunoaste, proprietatile curative.

Pare incredibil, insa specialistii rusi si chinezi au descoperit dupa ani de zile de utilizare a foliei de aluminiu si o alta posibilitate de a fi folosita, si anume pentru atenuarea durerilor in diferite parti ale corpului.

Trucul nu este dificil de aplicat. Metoda a fost inspirata din medicina traditionala chineza, apoi studiata de oamenii de stiinta rusi.

Este suficient sa acoperiti zona dureroasa cu folie de aluminiu pentru a face ca durerea sa dispara.

Hartia de aluminiu este un antiinflamator eficient. Asezati folia in jurul zonei unde durerea se resimte, apoi fixati-o cu un bandaj. Aceasta poate fi aplicata si daca durerile persista la nivelul cotului, spatelui, bratelor, gambelor si al articulatiilor.

Folia de aluminiu poate fi la fel de eficienta si impotriva bolilor cum ar fi nevralgia sciatica, reumatismul, artrita si calcificarea (depozite de calciu in diferite parti ale corpului). Aceasta metoda poate fi aplicata si pe cicatricile care rezulta din operatiile chirurgicale.

Pe de alta parte, hartia de aluminiu este potrivita si pentru eliberarea frigului din corp. Inveliti-va picioarele cu 5 sau 7 bucati de folie din aluminiu, impaturiti cu bumbac dupa fiecare strat de folie. Pastrati aceste invelisuri timp de o ora.

Apoi, dezveliti picioarele si repetati operatiunea dupa 2 ore. Va trebui sa repetati tratamentul de trei ori la rand. Acest procedeu ar trebui sa dureze o saptamana pentru a avea rezultatele scontate.

Cum actioneaza aluminiul in contact cu corpul?

Oamenii de stiinta rusi au gasit o explicatie care se refera la bioenergie (energie stocata incepand de la energia solara), dar, de asemenea, inspirandu-se din medicina traditionala chineza.

Tamaduitorii chinezi utilizau uneori produse speciale pentru a stoca energia. Corpul uman contine celule care se intrepatrund cu campul de energie al pamantului.

Daca acest camp se deformeaza, fluxul de energie care porneste spre celulele sursa poate fi perturbat. In consecinta, folia de aluminiu permite sa stocheze energie care va circula intr-un mod corespunzator datorita meridianelor pamantului. Aceste meridiane sunt canale specifice care permit energiei vitale sa circule in tot corpul.

Fiecare meridian este asociat unuia sau mai multor organe. Regland fluxul de energie care traverseaza respectivul meridian, puteti sa tratati organul unit de acesta. Acest tratament este practicat de multa vreme de chinezi si rusi si a fost descris in lucrarile lui Wilhelm Reich, elevul lui Sigmund Freud, binecunoscutul psihanalist.

Durerile (popular spus) de mijloc – Lumbago sau sciatica (dureri dorsale care traverseaza pana la gambe) sunt probleme foarte comune in randul oamenilor. Exista mai multe metode medicale si alternative care pot fi utile pentru a reduce, ba chiar elimina durerile de spate. Iata o metoda simpla si impresionanta pentru a elimina aceste dureri dorsale. Nu veti avea nevoie decat de folie de aluminiu si de vata de bumbac.

Iata ce trebuie sa faceti: utilizati folia de aluminiu pentru a forma un invelis refolosibil care se compune din 5 pana la 7 bucati de hartie in functie de talia dumneavoastra. Intindeti pe dumneavoastra acest invelis, folositi-l de 3-4 ori pe zi, fiecare procedeu repetandu-se la 2 ore, la fel ca si in exemplul de mai sus, in care sunt folosite incheieturile picioarelor. Dupa cateva zile, durerea ar trebui sa dispara, iar tensiunea musculara ar trebui sa se reduca.

Folia de aluminiu este si un antiinflamator puternic. Puteti, deci, sa tratati reumatismul. Pentru a o face, inveliti-va picioarele, incheieturile, dupa procedeul explicat anterior si repetati operatiunea timp de o saptamana. In functie de rezultatul pe care il veti obtine, faceti o pauza si repetati procedura pana cand durerile vor disparea.