Anamaria Vasile

Care este partenerul potrivit pentru tine în funcție de zodia pe care o ai

Astrologii sunt de părere că zodiile fac casă bună cu anumiți nativi, nu cu toți. Cum era și normal, nu toți nativii se înțeleg bine între ei. Alții se adoră, iar alții se împung la tot pasul. Îți prezentăm zodiile și partenerii lor ideali:

Pasiune, îndârjire, energie deobordanta. Acestea sunt calitățile care transformă nativii zodiei Berbec în parteneri de cuplu pasionali. Chiar dacă sunt încăpățânați, educația și șarmul personal fac imediat “victime”.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Leu, Scorpion, Balanta.

Taurii au grijă de propria persoană, sunt tot timpul dichisiți pentru că știu cum să se pună în valoare. Le place să fie admirați și iubiți, au un simt al esteticului ieșit din comun.

Partenerii ideali ai aceste zodii: Scorpion, Gemeni.

Gemenii au nevoie de timp pentru a lua o hotărâre, însă atunci când s-au decis, cu greu se mai pot răzgândi. Nu le place să își asume riscuri, așa că își iau toate măsurile de precauție posibile.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Balanță, Varsator.

Racii sunt atrăgători, maeștri ai seducției. N-ai cum să nu le iubești energia și poftă de viata.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Pești, Scorpion.

Leii sunt puternici și luptători, fără să-și piardă, însă, șarmul. Pot fi manipulatori, câteodată, însă lumea le apreciază entuziasmul.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Berbec.

Fecioara are capacitatea de a analiză mediul înconjurător. Sunt greu de sedus, pentru că nu-i poți duce cu zăhărelul, însă după ce le-ai cucerit inima, vei avea parte de tot răsfățul din lume.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Pești, Taur, Capricorn.

Balanțele nu sunt “victime” sigure. Trebuie să lupți ceva pentru a le câștigă încrederea. Apreciază sinceritatea și sunt foarte încăpățânate.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Săgetător, Leu, Berbec.

Scorpionii nu au nicio problema în a își asumă riscuri. Sunt cuceritori și pot deveni o tornadă de emoții și pasiune. Le place să facă surprize partenerilor de cuplu.

Parteneri ideali ai aceste zodii: Berbec, Rac, Pești.

Săgetatorii sunt misterioși, însă te poți baza pe ei. Sunt spontani și încântători, dar și foarte pretențiosi.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Leu, Berbec, Sagetator.

Capricornii sunt calmi, reținuți, înțelepți. Se ghidează după bunul simș și sunt orientate către atingerea țelurilor propuse. Că să le cucerești inima trebuie mai întâi să le lași să te cunoască, să-ți analizeze intențiile.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Fecioara, Capricorn, Rac.

Vărsatorii sunt predispuși vieții singuratice, pentru că le place foarte mult propria companie. Au nevoie de independența și de timp petrecut cu sine.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Balanță, Leu, Gemeni.

Peștilor nu le place singurătatea. Ei sunt parteneri loiali, romantici, pasionali și blânzi. Când intră într-o relație sunt destul de dependenți de partener și nu renunta ușor la el.

Parteneri ideali ai acestei zodii: Scorpion, Rac, Pești.