Anamaria Vasile

Remediu împotriva mătreții cu ulei de cocos și semințe de schinduf

Schimbarea anotimpurilor îți afectează scalpul? Nici bine nu a venit toamna și scăderea temperaturii îți cauzează apariția mătreții? Atunci trebuie să încerci acest remediu împotriva mătreții cu ulei de cocos și semințe de schinduf.

Tot ce trebuie să faci e să îți achiziționezi aceste ingrediente. Nu uita că cel mai bun ulei este cel de cocos extravirgin, prin presare la rece. Remediu împotriva mătreții cu ulei de cocos și semințe de schinduf se face în 2 pași.

Tot ce trebuie să faci e să amesteci semințele de schinduf cu uleiul de cocos. Pisezi bine o lingură de semințe de schinduf apoi amesteci praful cu cinci linguri de ulei de cocos în stare lichidă, nu solidă!

Apoi aplici acest amestec pe scalp, masezi bine până când se distribuie uniform. Acoperă părul cu un prosop curat și lasă masca să acționeze cel puțin o oră. Dacă mătreața ta este mai pronunțată, poți lăsa produsul să acționeze peste noapte. Apoi spală părul cum îl speli în mod normal.

Dacă vrei rezultate pe măsura, îți recomandăm să îți pui picături de ulei în șampon. Pentru mătreață poți folosi ulei esențial de rozmarin sau de arbore de ceai (tea tree). Pune cateva picături în șampon pentru a acționa la fiecare spălare.