Anamaria Vasile

Câți parteneri are fiecare zodie în viață

Fiecare persoană are un trecut mai cumintea sau mai tumultos. Unii se pot simți rușinați de tot ceea ce au trait, alții din contra se mândresc cu amintirile pe care le au în urma experiențelor avute.

Partea bună este că în zilele noastre relațiile nu mai sunt atât de judicate astfel că nimeni nu ne mai oblige aă stăm într-o relație pentru mai mult timp, mai ales dacă aceasta nu funcționează.

Și totuși unii oameni continua să fie foarte curioși, mai ales atunci când întâlnesc pe cineva nou, despre câte iubiri a avut persoana respectivă în viață.

Așa cum în general semnul zodiacal spune foarte multe despre viitor, este cumva firesc să căutăm anumite răspunsuri la întrebări și în trecut.

Berbec

Nativii din această zodie sunt de cele mai multe ori încrezptori, totuși au o mare problemă cu răbdarea. Atunci când aceștia sunt interesați de cina, nu stau mult pe gânduri și acționează direct.

Un Berbec va avea într-o viață 5 sau 6 iubiri.

Taur

Un taur este foarte loial. Așteaptă-te ca aceștia să fie posesivi și foarte geloși foarte repede. De aceea într-o viață vor avea cel mult 2 parteneri.

Gemeni

Pentru că acest semn zodiacal este foarte indecis, acesta nu va fi un partener pe care să te bazezi. În plus, un geamăn va dori mereu să fie în centru atenției. De-a lungul vieții va avea între 3 și 5 parteneri.

Rac

Un nativ din această zodie niciodată nu se va obosi să înșele sau să își schimbe des partenerul. De aceea Racul va avea 1 partener pentru toată viața.

Leu

La orice petrecere vei vedea pe cineva în centrul atenției. Șansele ca acesta să fie un Leu sunt foarte mari.

Atunci când vorbim despre iubire, nativii din această zodie sunt și ei la rândul lor foarte instabili și totuși dominatori. Pe parcursul vieții ei vor avea între 7 și 9 parteneri.

Fecioară

Din cauza faptului că sunt foarte critici cu oricine, chiar și cu propria persoană, nativii din zodiac Fecioară. Chiar dacă pare enervant, o relație, în cazul lor, depinde de extrem de multe lucruri.

Într-o viață, acești native vor avea între 4 și 7 parteneri.

Balanță

Un om care analizează o situație din toate punctele de vedere este cel mai probabil născut sub acest semn zodiacal.

O balanță va ști mereu cum anume să surpindă pe cineva și slabele să plece singura de la o petrecere sunt mici. Așa că acest semn zodiacal va avea între 7 și 9 parteneri pentru o viață.
Scorpion

Acest semn zodiacal va fi unul dintre cele mai pline de pasiune pe care le poți cunoaște în viața ta. Numărul iubirilor unui nativ în această zodie va oscila între 3 și 5 parteneri.

Săgetător

Un nativ în Săgetător este foarte popular pe oriunde merge și poate începe foarte ușor o conservație. De-a lungul vieții va avea între 6 și 8 relații.

Capricorn

Această zodie este de obicei mai rigidă și nu prea vrea să încerce lucruri noi. Așa că va avea 1 partener în toată viața.

Vărsător

Pentru acest nativ este mult mai importantă o discuție decât orice altceva. De aceea vor avea între 2 și 4 parteneri în viață.

Pești

Un Pește va fi foarte romantic și își va crea propria lui lume roz. Alături va avea între 7 și 9 parteneri.