Anamaria Vasile

Andreea Marin, dezvăluiri inedite: s-a iubit în tinerețe cu un viitor preot

Nu multă lume știe că îndrăgita vedetă TV Andreea Marin s-a iubit în tinerețe cu un viitor preot, care pe-atunci studia la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” din Roman. Fosta „Zână a surprizelor” a fost cea care l-a abordat pe tânărul seminarist după ce l-a văzut într-o piesă. Însă această relație i-ar fi afectat cariera lui Silviu, care și-ar fi pierdut și catedra la un moment dat.

Fără doar și poate, Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră, care se bucură de mare succes pe toate planurile. Aceasta s-a iubit de-a lungul timpului cu câțiva bărbați celebri, care s-au aflat mereu sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ea a avut și relații cu oameni fără nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Iar pe unul dintre aceștia l-a cunoscut chiar în anii 90, tânărul fiind primul iubit al Andreei Marin.

Andreea Marin s-a iubit cu un viitor preot
Puțini știu faptul că Ștefan Bănică Jr nu a fost primul iubit al Andreei Marin. Cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe artist, cu care are o fiică, pe Violeta Bănică, frumoasa prezentatoare a fost îndrăgostită de un viitor preot. Pe atunci, Andreea avea doar 17 ani și îl iubea pe Silviu, care studia în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe”. Mai apoi, acesta a devenit profesor de religie și preot.

După ce a acesta a jucat într-o piesă de teatru, unde l-a interpretat pe Iisus, Andreea a rămas plăcut surprinsă de prestația lui și a decis să îl abordeze. De atunci, cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire: se plimbau după fiecare repetiție și erau foarte îndrăgostiți. Însă după ce s-a aflat de idila cu Andreea Marin, lui Silviu Maftei i-ar fi fost afectată cariera. Acesta era profesor și susținea un seminar de teologie, dar se pare că și-a pierdut locul de muncă după ce a fost făcută publică relația lui.
Din fericire, după ani buni în care a activat doar în cadrul Bisericii „Sf. Dumitru” din Huși, Silviu Maftei și-a reîndeplinit visul de a ajunge la catedră din nou. În cele din urmă, acesta a fost acceptat din nou ca profesor în cadrul Colegiului Național „Cuza Vodă” din Huși.

Cum arăta Andreea Marin în tinerețe
Andreea Marin a ajuns în lumina reflectoarelor încă din tinerețe, făcând furori cu emisiunea „Surprize, Surprize”, difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR 1. Andreea a avut priză la public, care a îndrăgit-o încă din prima clipă. Pe-atunci, numele ei era pe buzele tuturor și a ajuns să prezinte celebra emisiune nu mai puțin de 8 sezoane.

Însă după opt ani de emisie, Andreea Marin a renunțat la job, când a rămas însărcinată cu Ana Violeta, fata pe care o are alături de Ștefan Bănică Jr și care s-a născut pe 15 decembrie 2007. Însă pe atunci, celebrul cântăreț mai avea un fiu, pe Radu Ștefan Bănică. Acesta a rezultat din prima căsnicie a lui Bănică Jr cu Camelia Constantinescu.

Așadar, Andreea Marin a iubit cu pasiune în tinerețe și a avut relații atât cu bărbați influenți și cunoscuți, dar s-a îndrăgostit și de oameni care nu s-au aflat sub lumina reflectoarelor…

sursa: bzi.ro