Anamaria Vasile

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. Artista și-a mărturisit durerea

Silvia Dumitrescu și-a surprins mereu publicul cu muzica și energia ei, însă puțini știu de drama ei și că suferă de o boală incurabilă. Însă dincolo de aceste probleme, artista este mereu cu zâmbetul pe buze. De curând, superba rebelă a muzicii ușoare a mărturisit că are o afecțiune care nu se vindecă niciodată.

La cei 61 de ani, Silvia Dumitrescu este la fel de fresh ca întotdeauna. Nimic nu lasă de bănuit ce dramă se ascunde în sufletul artistei care și-a încântat publicul zeci de ani la rând cu muzica ei.

Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă
Sunt puțini cei care știu drama de care suferă în tăcere Silvia Dumitrescu. Problema de sănătate este una veche, care nu se vindecă niciodată. Este vorba de boala de tiroidă Hashimoto. Aceasta afectează atât starea fizică, cât și pe cea psihică a bolnavului.

„Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap. Dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent. Şi totul e mai ciudat, reţin lichidele în organism mai mult decât trebuie, deci se îngreunează totul. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie, eşti cumva şi într-o mică depresie. Şi se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta. Mi se întâmplă acest lucru la schimbări bruşte de temperatură”, a precizat Silvia Dumitrescu.

La împlinirea frumoasei vârste de 60 de ani, Silvia Dumitrescu și-a surprins publicul cu o apariție de senzație. Artista a slăbit 25 de kilograme și a ajuns să poarte chiar fuste mini.

„Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a mărturist Silvia Dumitrescu.

Fără prăjeli, Silvia Dumitrescu a continuat să mănânce orice altceva, dar la ore fixe. Artista a recunoscut că, deși a trebuit să renunțe și la dulciuri, pentru plăcinte are o slăbiciune și le consumă doar în cantități moderate. Și la zahărul pentru cafea a renunțat.

Însă dincolo de toate acestea, rămâne problema principală a artistei, și anume că Silvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă.

sursa: bzi.ro