Anamaria Vasile

Are Denise Rifai iubit? Ce spune celebra prezentatoare despre viața ei privată

Denise Rifai nu a precizat niciodată că are iubit însă mereu a lăsat loc de interpretări. Pentru a evita un răspuns concret, vedeta spune mereu că în viața ei există o persoană specială. Prezentatoarea de la Kanal D a mai menționat că își dorește copii, însă așteaptă ca toate lucrurile să vină de la sine.

ADVERTISING

Mai multe surse susțin faptul că Denise Rifai se iubește de ani buni cu un bărbat celebru din România. Vedeta nu și-a asumat niciodată relația despre care se zvonește, însă nici nu a negat că are un iubit.

Pe cine are Denise Rifai ca iubit?
Denise Rifai are un iubit celebru care este și persoană publică. Numele acestuia rămâne însă secret. Nimeni nu a reușit să îi afle identitatea, lucru care demonstrează că vedeta de la Kanal D știe cum să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Într-un interviu mai vechi, prezentatoarea recunoștea faptul că regretă faptul că nu este încă căsătorită și nu are copii. Din punct de vedere profesional Denise se declară mulțumită cu toate că nu a urmat cariera pe care tatăl ei și-ar fi dorit să o urmeze.

„Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a spus vedeta Kanal D într-un interviu pentru Click!.

Denise Rifai încearcă mereu să ocolească răspunsurile cu privire la viața ei privată. Niciodată nu a apărut în presă cu declarații despre iubiți sau bărbații cu care a avut o relație.

Puține persoane știu faptul că în anul 2016 aceasta a fost într-o relație cu Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe. La acel moment, omul politic era divorțat. Aceștia au fost surprinși împreună în nenumărate rânduri la anumite evenimente. Eugen Orlando Teodorovici a ieșit din prim planul politicii, după ce nu a mai prins un loc în Parlament, în urma alegerilor din decembrie 2020.

„Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar răspund cu drag întrebărilor de orice fel. Cea mai indiscretă întrebare care mi s-a pus până acum?! Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat”, a spus Denise Rifai.

În prezent se știe faptul că Denise Rifai are un iubit al cărei identitate este ținută în secret de către frumoasa prezentatoare tv.

„Am inima plină de iubire. Și iubesc. În multe, multe feluri!”, a spus ea într-un interviu pentru revista Viva.

sursa: bzi.ro