Anamaria Vasile

Cum arata Andreea Marin la 18 ani, cand a intrat in televiziune

Asociata tot timpul cu emisiunea „Surprize, Surprize”, putini stiu cand a avut loc debutul Andreei Marin in televiziune. Se intampla cand avea doar 18 ani, iar imaginile cu ea din acea vreme sunt senzationale.

Andreea Marin si-a facut debutul la TVR Iasi, acolo unde prezenta emisiunea „Tara lui Piticot”, si spune despre acele vremuri ca au ramas printre cele mai frumoase amintiri.

„Cea mai frumoasa perioada, ucenicia, descoperirea pasiunii de a conecta lumea prin cuvant, imagine si emotie… Atat de frumos! In plus, eu eram studenta la Informatica si aveam un alt drum, total diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neasteptata care mi-a schimbat viziunea si viata. Am avut dascali adevarati la TVR Iasi, am invatat sa fac de toate, a fost o comoara pentru dezvoltarea mea acea perioada. Mi-a fost greu sa ma desprind, dar stirile nationale au fost pasul urmator si o sansa ce nu putea fi ratata. Pasul spre Bucuresti a fost calea fireasca”, a declarat Andreea Marin intr-un interviu acordat viva.ro.

„Zana” nu a uitat insa nici perioada care i-a schimbat poate cel mai mult viata, aceea in care prezenta celebra productie „Surprize, surprize”.

„Eram foarte tanara atunci cand a inceput emisiunea… In primul rand, am avut un mentor extraordinar, maestrul Valeriu Lazarov, un regizor care a devenit peste hotare si producator de succes, cel ce si-a pus amprenta pe televiziunile lui Berlusconi si pe productii TV din Europa si de peste ocean. Vizionar, cu o disciplina de invidiat, fin psiholog si cunoscator al fenomenului de televiziune, m-a invatat enorm, m-a ‹‹adoptat›› ca pe o fiica, si aceasta a fost o sansa extraordinara pentru mine. Am inteles nu doar cum sa fiu un bun producator si moderator, un atent ascultator al celor aflati in fata microfonului meu, ci si un om caruia sa ii pese de ceea ce lasa in urma, muncind cu inima, inainte de toate. Nu ne permiteam sa gresim, sa facem experimente cu vietile oamenilor, ne documentam temeinic si aveam un singur scop: sa-i surprindem astfel incat sa isi aminteasca de acel moment intreaga viata”, si-a amintit Andreea.

sursaȘ bzi.ro