Anamaria Vasile

Cu ce se ocupă Adriana Nica, iubita lui Sorin Oprescu. Este mult mai tânără decât fostul primar

Ce detalii se cunosc despre Adriana Nica? Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sorin Oprescu. Tânăra iubită a acestuia trece prin momente delicate acum. Fostul primar al Capitalei a fost condamnat recent la 10 ani și 8 luni de închisoare. Sentința autorităților este una definitivă, iar pedeapsa este dublă față de cea din prima instanță. Iată mai multe detalii!

Detalii despre Adriana Nica: cu ce se ocupă iubita lui Sorin Oprescu?
Sorin Oprescu are o iubită mult mai tânără decât el. Cu toate astea, vârsta nu a fost niciodată un impediment pentru cei doi care se bucură de o poveste de dragoste de aproape un deceniu.

Adriana Nica are 43 de ani și este de profesie medic anestezist și de terapie intensivă. Femeia a ocupat funcția de manager al Spitalului Universitar din București în perioada dintre 2017-2020.

Ea a devenit cunoscută după ce s-a descoperit că este partenera lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei și medic chirurg în spitalul condus anterior chiar de Nica.

,,Nu-mi este ruşine de relaţia mea”
Relația dintre cei doi ar fi început în urmă cu aproximativ zece ani, pe vremea când bărbatul era încă primar al Bucureștiului.

„Nu-mi este ruşine de relaţia mea cu Sorin Oprescu. Mă sfătuiesc cu el în anumite privinţe, însă deciziile le iau împreună cu echipa managerială”, spunea Adriana Nica in 2017, potrivit life.ro.

Condamnare definitivă
Cuplul trece acum prin momente foarte delicate. Sorin Oprescu a fost condamnat astăzi definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare.

Acesta este acuzat că a primit în locuința sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor.

Banii ar proveni din corupție. Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel București, după mai bine de 6 ani de procese, dosarul trimis în judecată de DNA în noiembrie 2015.

Celelalte pedepse dispuse în acest dosar
Bogdan Popa, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti şi ulterior al Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane – 11 ani și 6 luni închisoare. În prima instanță primise 13 ani şi 4 luni de închisoare.
Cristian Stanca, fostul şofer al lui Oprescu – 7 ani și 2 luni. În prima instanță primise 7 ani şi 8 luni.
Mircea Octavian Constantinescu, fost director al Direcţiei economice din Primăria Generală – 6 ani și 10 luni închisoare. În prima instanță primise 3 ani şi 4 luni.
Ruxandra Avasiloae, fost director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti – 2 ani şi 10 luni închisoare cu suspendare. În prima instanță primise 2 ani şi 4 luni cu suspendare.
Florin Şupeală, fost director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncoveneşti – 4 ani de închisoare. Aceeași pedeapsă primise și în prima instanță.
Romeo Albu – 6 ani de închisoare.
Ion Niță – 7 ani şi 10 luni închisoare.
Claudiu Bengalici – 6 ani şi 6 luni închisoare.

sursa: playtech.ro