Anamaria Vasile

„Socrul” Biancăi Drăgușanu a rupt tăcerea. Prima reacție, după ce s-a spus că vedeta ar fi gravidă

De câteva zile, circulă zvonuri potrivit cărora Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău. Deși frumoasa blondină nu a dorit să comenteze acest subiect, iar afaceristul a declarat în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact că iubita lui nu ar fi gravidă, iată ce spune fostul baron PSD, Niculae Bădălău.

Ce spune tatăl lui Gabi Bădălău despre relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu
Vestea că Bianca Drăgușanu ar putea fi însărcinată cu Gabi Bădălău i-a blocat pe internauți. Nu doar ei, ci și familia controversatului afacerist ar fi rămas surprinsă la auzul acestui anunț.

Potrivit celor de la Spynews, Niculae Bădălău, tatăl iubitului Biancăi Drăgușanu, nu ar fi comentat foarte multe asupra acestui subiect.

Mai mult de atât, fostul senator al României le-ar fi spus jurnaliștilor de la Antena Stars că nu are nimic împotriva designerului și tot ce își dorește este ca fiul lui să aleagă înțelept, să ia decizii corecte și să aleagă o parteneră potrivită, alături de care să-și petreacă tot restul vieții.

Gabi Bădălău ne-a declarat, recent, că iubita lui nu este însărcinată, infirmând faptul că ar urma să devină tată pentru a treia oară.

„Eu știu că astăzi, acum, Bianca nu este însărcinată. În rest, nu comentez.”, a declarat, în primă fază, Gabi Bădălău în exclusivitate pentru impact.ro.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat un apartament în Dubai
Cei doi îndrăgostiți și-ar fi dorit, de mai bine de un an, să aibă un copil împreună, și se pare că Bianca Drăgușanu ar fi recurs și la câteva inseminări artificiale, pentru a-i oferi Sofiei un frățior sau o surioară.

„De un an de zile se chinuie să rămână gravida. Au făcut deja câteva inseminări, dar nu s-au prins. Ea a urmat toate tratamentele specifice cu hormoni, injecții regulate, a trecut printr-o serie de transformări.

El a fost cu ea de fiecare dată. Voiau copilul. Ar fi gravidă în zece săptămâni, este o adevărată lovitură pentru familia afaceristului, părinții o exclud din start, nici nu vor să audă.”, au declarat surse din preajma cuplului, pentru Click!.

Bianca Drăgușanu nu pune la suflet zvonurile din România și a plecat la Dubai, împreună cu mama și fiica ei, pentru a-și cumpăra un apartament.

Fosta prezentatoare TV a ales o locuință cu o sufragerie mare și foarte bine compartimentată, o bucătărie utilată complet și cu toate necesitățile, dar și un dormitor de vis.

sursa: playtech.ro