Anamaria Vasile

Părinții Andreei Tonciu divorțează: „Menajera mi-a distrus familia”

Părinții Andreei Tonciu au decis să meargă pe drumuri diferite și au depus actele de divorț. Se pare că tatăl vedetei, Răzvan Tonciu, și-a înșelat soția, pe Maria Tonciu, cu menajera familiei.

Andreea Tonciu trece prin clipe dificile, asta după ce părinții ei au decis să divorțeze. Motivul este chiar menajera familiei, cu care tatăl vedetei a avut o aventură.

Andreea Tonciu: „Menajera mi-a distrus familia”
Invitată în emisiunea „La Măruță” cu ocazia aniversării sale de 36 de ani, Andreea a dezvăluit că părinții ei s-au separat din cauza menajerei cu care tatăl ei a avut o aventură.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu, Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a declarat Andreea Tonciu.

Mama Andreei a aflat despre aventură
Mama Andreei a aflat despre aventură auzind o conversație telefonică între soțul ei și menajeră. Andreea susține că a ajutat-o de foarte multe ori pe femea care lucra în casa lor pe post de menajeră, deoarece avea nevoie de bani.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea. Ea a făcut primul pas pentru că avea nevoie de bani. (…) Mă măcina foarte tare pentru că văd că mama suferă foarte mult. Mă doare enorm. (…) Vreau ca oamenii care au femei de serviciu să le testeze foarte bine înainte. Mama este foarte supărată, este distrusă, plânge. Face tratament acum, este la doctor. Femeia a stat la masă cu ei ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Sunt dărâmată psihic. Și eu și mama. Ei încă stau împreună, eu cu soțul meu”, a mai povestit.

sursa: bzi.ro