Anamaria Vasile

Iubita lui Putin, din nou însărcinată? O persoană apropiată ar fi făcut dezvăluirea. Ce scrie presa britanică

Alina Kabaeva ar fi din nou însărcinată. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică ar urma să devină mamă pentru a treia oară, conform unui canal rusesc de știri. Vestea vine în timp ce Rusia atacă în continuare Ucraina. Cum ar fi reacționat liderul de la Kremlin după anunțul uriaș primit? Vladimir Putin și presupusa lui amantă în vârstă de 38 de ani mai au moștenitori împreună.

Iubita lui Vladimir Putin ar fi din nou însărcinată: detalii
Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică în vârstă de 38 de ani ar fi însărcinată din nou, a anunțat un canal rusesc de știri, relatează The Sun. Vladimir Putin ar fi fost ,,uluit” după auzul veștii.

Ziarul elvețial Blick a relatat de-a lungul timpului că cei doi mai au împreună moștenitori, dar informațiile nu au fost confirmate niciodată.

Ziarul a citat drept sursă pentru detaliile oferite o persoană care ,,care o cunoaşte personal pe Kabaeva şi care este foarte apropiată de ginecologul elveţian.”

iderul de la Kremlin ar fi aflat vestea chiar în timp ce se făceau pregătiri pentru parada de azi din Piața Roșie, organizată special pentru Ziua Victoriei.

Kabaeva i-ar fi dăruit deja doi fii conducătorului. Primul băiat ar fi venit pe lume în Elveția, iar cel de-al doilea s-ar fi născut la Moscova.

,,Iubita lui Vladimir Putin se ascunde în prezent în Elveția”
Președintele rus și-a ascuns bine oamenii dragi și familia înainte de invazia din Ucraina. Presupusa amantă și copiii pe care îi au împreună locuiesc în Elveția și în toată această perioadă.

„Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, se ascunde în prezent în Elveţia, cu copiii lor. În timp ce Putin îşi duce atacul asupra Ucrainei, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată şi foarte sigură undeva în Elveţia, cel puţin deocamdată, după cum ne-a spus o sursă.”, scrie publicaţia americană Page Six.

„Am o viață privată în care nu permit să se amestece cineva”
Liderul de la Kremlin este extrem de discret cu viața sa privată și respinge în mod frecvent întrebările jurnaliștilor cu privire la familie și copii. Acesta a subliniat în urmă cu ceva timp că nu permite nimănui să se amestece în acest scenariu.

„Am o viață privată în care nu permit să se amestece cineva. Trebuie respectată. Întotdeauna am reacționat negativ la cei care, cu nasurile lor năucioase și fanteziile erotice, se uită în viețile altora.”, spunea Putin, acum ceva timp.

sursa: playtech.ro