Anamaria Vasile

Madonna este din nou singură la 63 de ani. De ce i-a spus adio iubitului cu 35 de ani mai tânăr

Madonna este din nou singură la 63 de ani. Regina muzicii pop s-a despărțit de iubitul ei, Ahlamalik Williams, după trei ani de relație. Artista le-a spus prietenilor că este din nou singură, după ce a realizat că lucrurile nu mergeau așa cum trebuie cu dansatorul american, în vârstă de 28 de ani.

Madonna este din nou singură la 63 de ani. S-a despărțit de iubitul mai tânăr cu 35 de ani
Cuplul a început să se întâlnească în 2019, iar Madonna a postat în mod regulat fotografii cu iubitul ei cu 35 de ani mai tânăr pe rețelele de socializare.

Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din ianuarie, iar prietenii spun că au decis să se despartă pe cale amiabilă.

Surse din anturajul artistei citate de The Sun au declarat că în momentul de față Madonna are un program încărcat. Ea lucrează la filmul autobiografic, își continuă proiectele muzicale și se îngrijește de familia ei. De asemenea, aceleași surse au precizat că între Madonna și iubitul ei există în continuare sentimente de dragoste, doar că pentru moment „au decis să se despartă”.

„Sunt încă în relații bune și nu există resentimente, dar vieților lor au luat-o pe drumuri diferite.

Au petrecut luni de zile împreună în turneu și în izolare, dar acum el s-a mutat din casa ei.

Având în vedere că amândoi lucrează în locuri diferite, a fost greu să își mențină aprinsă flacăra iubirii.”

Echipa Madonnei a fost contactată pentru o declarație oficială însă nu a răspuns solicitărilor jurnaliștilor.

Tatăl lui Ahlamalik nu a fost deranjat de diferența de vârstă dintre cei doi, cu toate că Madonna este mai mare decât el cu doi ani
În timpul relației lor, cântăreața l-a ajutat pe Ahlamalik să obțină un contract profitabil cu designerul Stella McCartney, în vârstă de 50 de ani, și a colaborat cu el la un cântec în timp ce încerca să își lanseze propria carieră muzicală.

Ahlamalik a întâlnit-o pentru prima dată pe Madonna în 2015 în timp ce dansa în cadrul turneului ei Rebel Heart.

În 2019, după ce s-a aflat că cei doi se întâlnesc, tatăl tânărului, Drue, în vârstă de 61 de ani, a declarat că susține relația, chiar dacă interpreta este cu peste trei decenii mai în vârstă decât el.

„Ne-a spus că este atât de îndrăgostită de el și că nu avem de ce să ne facem griji, deoarece ea va avea grijă de el.

Știm că există o diferență mare de vârstă între ei. Madonna este cu doi ani mai mare decât mine. L-am întrebat ce simte pentru ea și mi-a spus că nu a fost niciodată mai fericit.”, a declarat tatăl lui Ahlamalik.

sursa: ego.ro