Anamaria Vasile

Cum arată Kim Basinger la 65 de ani

Kim Basinger, una dintre cele mai appreciate actrițe de la Hollywood și un sex imbol al aniilor și ’90, a ajuns de nerecunoscut. Se pare că este actrița care a exagerat cel mai mult cu operațiile estetice, iar imaginile cu ea sunt acum greu de privit. Vedeta și-a înghețat complet față și și-a sters toate trăsăturile frumoase.

Ca fiică a unui cântăreț de jazz și a unei balerine, Kim Basinger nu avea cum să nu-și consturiască o carieră în arte, ea ajungând fotomodel și actriță. Talentul ei artistic s-a manifestat încă de la trei ani, când a început să ia lecţii de balet de la mama ei. În 1970, la 17 ani, a fost aleasă Miss Georgia, asta fiind practic rampa ei de lansare spre o carieră în modelling. Ea s-a mutat din Georgia la New York, unde a început să lucreze ca model și a început să studieze artele dramatice.

Astfel, imediat după mutarea ei la New York,în 1983, s-a făcut rapid remarcată, și a acceptat propunera de a poza în celebra revistă pentru bărbați Playboy. Decizie care i-a adus un rol important în filmul „James Bond – Never say never”, alături de Sean Connery. Rolul fetei Bond a fost doar începutul pentru Kim. A devenit rapid cea mai căutată actriță de la Hollywood și un sex simbol în anii 80 și începutul anilor 90, împingând granițele epocii cu filme precum 9 săptămâni și jumate, o dramă erotică asemănătoare cu „ Fifty Shades of Grey”, în care a jucat recent.
Tot la Hollywood, l-a întâlnit pe Ron Snyder Britton, cu care s-a căsătorit în 1980 şi de care a divorţat opt ani mai târziu. Celebra cântăreaţă, actriţă şi fost fotomodel, Kim Basinger a făcut furori și cu rolul din filmul „L.A Confidential”, care i-a adus premiile Oscar, Globul de Aur şi Screen Actors Guild Award, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Kim este însă acuzată acuzată că s-a molipsit de la fostul ei partener de filmul „9 săptămâni și jumătate”, Mickey Rourke, și a exagerat cu operațiile estetice. Ea a apelat la facelifting şi blefaroplastie, iar injecţiile cu botox, de care a abuzat, i-au „îngheţat faţa și i-au șters trăsăturile frumoase, acum chipul ei, având mai mult linii masculine. Dar poate nu e uşor, când ai fost un sex-simbol, să accepţi faptul că ai îmbătrânit, cu atât mai mult cu cât lumea se aşteaptă să rămâi mereu ca la 20 de ani.

Actrița nu a avut deloc noroc în dragoste. După mariajul eșuat cu Ron, ea s-a căsătorit cu Alec Baldwin. Ei formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, însă povestea lor de dragoste a durat doar șapte ani. Cei doi s-au despărțit în anul 2000 și au divorțat cu scandal și au dus un adevărat război pentur custodia fiicei lor, Ireland Basinger Baldwin. Din decembrie 2014, Kim are o relație cu hair stilistul Mitch Stone.

sursa: bzi.ro