Anamaria Vasile

Cine este Dana Budeanu şi ce studii are, de fapt. Cum a ajuns celebră şi ce avere deţine

Cine este Dana Budeanu şi ce studii are, de fapt. Dana Budeanu, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cel mai des criticate persoane din showbiz și asta pentru că întotdeauna spune lucrurilor pe nume, fără rețineri. Însă sunt mulți cei care îi apreciază stilul, aceasta fiind urmărită de mii de fani în mediul virtual. Pentru cei care nu știu multe despre Dana Budeanu, iată cum a ajuns celebră și ce avere deține.

Cine este Dana Budeanu şi ce studii are
Dana Budeanu este cunoscută de o țară întreagă, iar cei care o urmăresc zilnic, așteaptă cu nerăbdare să dea verdictul, în materie de ținute și apariții ale vedetelor autohtone. Fenomenul creat de aceasta este apreciat de unii, însă criticat de alții, vedeta bucurându-se de atenția deosebită acordată de „mafioți”, „fătălăi” și „amețite”.

Dana Budeanu s-a autointitulat stilista vedetelor. Spune că ținutele ei au fost purtate afară de Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Jessica Biel, iar în țară le-a îmbrăcat pe Mihaela Rădulescu, cu care este și bună prietenă, Andra și Corina.

Cine este Dana Budeanu şi ce studii are
Dana Budeanu are 42 de ani, 1,72 cm înălțime și este mama a doi copii gemeni, pe care îi ține departe de ochii curioșilor. A fost căsătorită timp de 10 ani cu Radu Budeanu pe vremea când avea doar 22 de ani și multe visuri.

Aceasta locuiește în București, alături de cei doi copii ai săi. Despre motivele legate de divorțul de soțul ei, a evitat să dea detalii, preferând să rămână o persoană discretă cu viața personală. Dana a lansat propria aplicatie de mobil, denumită Verdict Dana Budeanu.

Cine este Dana Budeanu și cum a devenit celebră
Totul a început când oamenii au putut s-o vadă în cadrul rubricii sale speciale de la „Vorbește Lumea”, de la Pro TV. Aici ea a comentat aparițiile mai multor vedete de la noi. Mai târziu, aceasta a făcut senzație pe canalul său de YouTube, urmând aceeași tehnică. Cine este Dana Budeanu şi ce studii are, de fapt

Seria în care a criticat vestimentația vedetelor de la noi a fost extrem de bine primită de internauți. Fiecare episod a avut peste jumătate de milion de vizualizări.
Care este numele de fată al Danei și ce spune despre căsătoria cu Radu Budeanu
Înainte să devină Budeanu, Dana se numea Guțilă. Și-a terminat studiile la Londra și a știut întotdeauna ce vrea să facă în viață. Pe vremea când studia la Londra era deja căsătorită.

A studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a făcut un master în European Business la London School of Economics. De asemenea, bruneta și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

Ce spune despre trecutul ei
„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România.

Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România. S-au înființat începând cu anul 2004.

La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”, a scris Dana pe danabudeanu.com.

Pe plan financiar, lucrurile nu au mers prea prost pentru Dana Budeanu. Mai mult, aceasta și-a rotunjit veniturile în ultimii ani din activitatea ei de pe Youtube. Un singur video îi poate aduce și 500 de euro.

Potrivit site-ului socialblade.com, citat de Impact, celebra stilistă încasează prin intermediul vizualizărilor emisiunii Verdict, câștiguri lunare cuprinse între 200 USD și 879 USD.

Cât a câștigat Dana Budeanu de pe urma firmelor sale
Cele patru firme ale Danei Budeanu sunt: Love is flying SRL, Love is glowing SRL, Love is gipsy SRL și Love is flirtatious SRL.

Conform datelor financiare pe anul 2019, potrivit newsweek.ro, Dana ar fi, mai degrabă, la limita supraviețuirii.

Love is flying SRL- a avut cheltuieli de 66.122 lei și nici un venit, în 2019. De semenea, au existat datorii de aproximativ 50.000 de lei.

Love is glowing SRL a înregistrat un profit de peste 80.000 de lei, în anul 2019.

Pentru Dana Budeanu, profitul în 2019 a fost sub 200.000 de lei și pierderi de peste 66.000 de lei. Prin urmare, Dana Budeanu ar fi avut un profit de 130.000 de lei.

sursa: ego.ro