Anamaria Vasile

Cum arăta Nicoleta Voicu în copilărie?

Nicoleta Voicu i-a dedicat mamei sale, cu ocazie zilei de naștere, o emoționantă poezie, pe care a urcat-o pe Facebook. Femeia care a adoptat-o când era doar o copiliță a împlinit duminică 84 de ani, iar cântăreața de muzică populară i-a urat și un special ”La mulți ani!”

”La mulți ani, mama!

Îți doresc sănătate, liniște și pace sufletească!

De și-ar iubi copiii naturali mamele, de le-ar respecta și le-ar purta recunoștința pe care ți-o port, cu siguranță lumea ar fi mult mai frumoasă.

Ți-aș scrie, mamă, un catren

Ți-aș scrie, mamă, un catren,

Dar mi se pare prea puțin.

Ți-aș închina și un poem,

Dar și așa e prea puțin.

Ți-aș face chipul o icoană,

Dar e puțin, mult prea puțin.

Ți-aș găsi locul printre stele,

Chiar și așa e prea puțin.

Fii călăuza vieții mele,

De mână strâns să te mai țin.

Te-aș așeza și printre îngeri,

Dar vreau să mai stai pe pământ.

Doar tu ești Raiul vieții mele.

Când vei pleca, va fi mormânt.

Te iubesc!”, este emoționanta poezie pe care Nicoleta Voicu a compus-o special pentru mama ei.

Nicoleta Voicu a ținut să clarifice unele aspecte legate de relația cu mama ei, dar și despre ce s-a spus în mediul online. ”Nu știu ce simt oamenii care m-au creionat în fel și fel de portrete schimonosite în ochii părinților mei când se gândesc la lunile în care nu ne-am vorbit și pe care nu le vom mai putea recupera niciodată. Vreau să-i multumesc mătușii mele care a fost ca un înger pentru mine, care a luptat ani de zile ca dragostea mea si a părinților mei adoptivi să nu se piardă.

Vreau să-i spun mamei că ceea ce Dumnezeu a unit omul nu poate să dezlege. O asigur de toată dragostea mea până la sfârșitul zilelor mele”, a spus Nicoletei Voicu

sursa: bzi.ro