Anamaria Vasile

GESTUL REVOLTĂTOR FĂCUT DE DOI TINERI, ÎN TRAMVAIUL PLIN DE CĂLĂTORI. ÎN PLINĂ PANDEMIE, ȘI-AU DAT MĂȘTILE JOS ȘI S-AU SĂRUTAT. FOTO

În plină pandemie de coronavirus, doi tineri au demonstrat că nu le pasă de virus și au făcut un gest șocant, în văzul tuturor.

Într-un tramvai, cei doi și-au dat măștile joi și s-au sărutat cu patos, chiar dacă mijlocul de transport în comun era full de călători.

Doi tineri și-au dat masca jos în tramvaiul plin de călători și s-au sărutat cu mare patos. Acest lucru a avut loc în Sofia, Bulgaria, iar fotografia cu cei doi a fost postată pe grupul „România ta”.

În timp ce unii internauți au lăudat gestul tinerilor de a-și exprima iubirea în public, cei mai raționali dintre ei i-au condamnat pentru faptul că nu au fost responsabili, în plină pandemie,

având în vedere faptul că autoritățile ne recomandă să purtăm măștile de protecție chiar și în aer liber, nu doar în magazine, mijloace de transport, mall-uri etc.

Ce a spus un bucureștean, după ce a fost prins în autobuz fără mască
Zeci de bucureșteni au primit amenzi usturătoare, după ce au fost prinși fără mască de protecție în mijloacele de transport în comun.

Oamenii legii au ieșit la controale și au fost stupefiați când au văzut câte persoane călătoresc cu mijloacele de transport în comun, fără să poarte mască de protecție. Este și cazul unui tânăr din Capitală,

care a fost prins de oamenii legii pe picior greșit. Întrebat de ce nu poartă mască de protecție, acesta le-a dat polițiștilor un răspuns halucinant.

”- O să vă rugăm să coborâți! Nu aveți mască?

– Nu! Am uitat-o acasă!

– Trebuie să vă achiziționați o mască, deoarece este obligatorie. Ați văzut că și ceilalți ocupanți din autobuz purtau mască.

O să aveți un avertisment verbal. Vă indicăm să vă deplasați la cel mai apropiat magazin pentru a vă cumpăra mască”,a fost dialogul dintre oamenii legii și tânăr. scrie cancan.ro