Anamaria Vasile

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Szeles se menține tânără la 77 de ani

Anna Széles, fosta soție a lui Florin Piersic, arată senzațional la vârsta de 77 de ani fiind văzută recent alături de fiul său, Daniel, la o terasă din Budapesta unde locuiește de mai bine de 30 de ani. Fosta actriță a venit pentru ultima oară în România în anul 2018 când a primit premiul pentru întreaga carieră, în cadrul TIFF de la Cluj-Napoca.

Fosta soție a lui Florin Piersic, Anna Széles, tânără și frumoasă la 77 de ani
Actrița maghiară Anna Széles, cea de-a doua soție a lui Florin Piersic, și-a revăzut recent fiul după mai bine de 3 luni de carantină. Fosta soție a celebrului actor român arată senzațional, în ciuda faptului că în luna august va împlini frumoasa vârstă de 78 de ani.

Femeia de care Florin Piersic avea să se îndrăgostească într-un autobuz arată impecabil și se menține în formă, lucru dovedit de o imagine în care apare la o terasă alături de Daniel, băiatul pe care-l are din căsnicia cu actorul. Anna Széles a putut fi văzută la o terasă din Budapesta, fiul ei venind special de la Viena pentru a o vizita.

„După ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, mărturisea Anna Szeles despre relația cu Florin Piersic, informează bzi.ro.

Loading...