Anamaria Vasile

Cearta intre doi iubiti. OMG, ce a putut sa-i zica femeia Dar raspunsul barbatului e CRIMINAL

Cearta ingrozitoare intre doi iubiti! Dupa mai multe farfurii sparte si obiecte aruncate, tanara ii striga:

– Pleaca, nemernicule! Iesi afara din casa mea…

In momentul in care barbatul tocmai iesea pe usa, aceasta ii spune:

– Sper sa ai parte de o moarte lenta si dureroasa…

La care acesta se intoarce si, cu o figura senina:

– Aha… deci totusi vrei sa raman!? 🙂

BANCURI TARI DESPRE RELATII

In luna de miere, doi indrăgostiţii făceau dragoste de zor, la un moment dat, cand EL era deasupra, EA il tot pipăia pe cap. El: ce tot faci? Ea: Iţi caut coarnele pentru că faci dragoste ca un diavol! După jumătate de oră EA era deasupra şi atunci EL, incepe să o pipăie pe cap. Ea zambind il intreabă: Ce faci? El: Iţi caut coarnele. Ea: De ce? Faci dragoste ca o diavoliţă? El: Nu! Eşti grea ca o vacă!

——–

O femeie se decide să işi ducă soţul intr-un club de striptease pentru a sărbători ziua sa de naştere. La intrare, paznicul il intampină: – Salut, Dane, ce mai faci? Soţia, uimită, il intreabă dacă a mai fost acolo. – A, nu. E din echipa mea de bowling. Aşezaţi la o masă, vine o chelneriţă şi-i aduce direct un Budweiser.

Soţia devine din ce in ce mai agitată: – Cum de ştia ce bere bei? – Tipa face parte din liga de bowling feminin. Ne intalnim adesea cu ele. O stripteuză se indreaptă direct către masa lor şi spune:

– Buna, Dănuţ! Vrei dansul obişnuit? Soţia nervoasă işi smulge geanta şi iese val-vartej afară. Dan fuge după ea şi o prinde chiar cand se urca intr-un taxi.

Chiar inainte de a tranti uşa, se urcă şi el in taxi. Degeaba incerca să si explice cum probabil l-a confundat stripteuza, că nevasta nu il credea şi continua să vocifereze şi să il facă albie de porci. La care şoferul taxiului intoarce capul şi zice: – Doamne, Dane, se pare că in seara asta ai agăţat o adevarată scorpie!