Anamaria Vasile

De necrezut! Ce a ajuns să facă fosta soție a lui Ilie Năstase: Brigitte Sfăt, ipostaze nemaivăzute

Situație de necrezut în showbiz-ul românesc. Viața Brigittei Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a schimbat extrem de mult în ultimii doi ani. Se pare că bruneta a hotărât să se reprofileze și să se apuce de „vândut shaorma”. Brigitte este foarte încântată de alegerea făcută.
După ce a suferit enorm din cauza infidelităților lui Ilie Năstase, bruneta și-a găsit liniștea odată cu mariajul cu Florin Pastramă. Se pare că bruneta și-a deschis și o afacere. Este vorba despre un restaurant tip fast-food.

Deși în ultima vremea majoritatea fanilor o vedeau fie cu ochii în lacrimi pentru Ilie, fie în scandal cu fostul sportiv, în prezent, Brigitte se bucură de o căsnicie liniștită alături Pastramă și de o nouă afacere. Unul din lucrurile apreciate de cei care o urmăresc este hărnicia ei. Indiferent de cât de mult lux ar fi avut și are parte vedeta, nu se teme să pună mâna la lucru. Toți știu că fosta soție a lui Ilie Năstase a fost în închisoare, loc unde a făcut diverse munci pentru a putea rezista.

Era de așteptat decizia lui Brigitte

Hărnicia ei a fost vizibilă cel mai mult odată cu participarea la Ferma Vedetelor, unde afacerista a gătit, a spălat haine la mână, a tăiat lemne și a făcut curat. Acum, pe lângă diversele angajamente, proiecte, afeceri și evenimente, trebuie să aloce timp și restaurantului său tip fast-food.

Bruneta nu se sfiește, muncește cot la cot cu angajații săi și se implică 100% în noua afacere. În restaurantul său de tip fast-food din zona Fundeni din Capitală clienții se pot bucura de șhaorma, pizza și pleșcaviță din pulpă de vițel, un produs adus din Timișoara.

„Astea sunt făcute de mine. Asta e rețeta noastră, din Banat, este o rețetă secretă, dar pot să vă spun că are și scorțisoară în ea. Eu am băgat bani aici și vreau să fiu foarte implicată, asta înseamnă și să servesc. L-am dus pe Forin la Timișoara, s-a îndrăgostit de pleșcavița. De aia am zis că trebuie neapărat să o aducem în București. Am revnovat spațiul ăsta și l-am făcut ceea ce este acum”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.