Anamaria Vasile

Andra a primit vestea anului, chiar la început de 2020: „Exact asta îmi doream”

Andra le-a transmis fanilor, la început de an, că va ține un concert latino în 2020. Fanii au fost foarte entuziasmați.

„Știu exact ce îmi doresc pentru anul care vine! Să pun în scenă PASIÓN? ! Este primul meu show de muzică latino, una din marile mele pasiuni, dar și a voastră, sunt sigură! Voi aduce super invitați, iar împreună vom face un carnaval demn de Rio! Ne vedem la Sala Palatului și in 2020!”, a scris Andra, pe pagina sa de socializare.

„Wooow! Cât de tare! Abia așteptam acest concert! Prezic de pe acum că o singură zi nu va fi de ajuns! Pentru ca esti Andra! Te iubesc mult!!!!❤❤❤”, ”Seară binecuvântată cu linişte sufletească pentru tine şi familia voastră minunată. Crăciun binecuvântat alături de cei dragi sufletului tău. ??????????”, ”Asta sună super fain! Să vii si la Cluj-Napoca cu acest proiect!”, ”O, ce veste minunată”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor entuziasmați.

Cum s-a îmbrăcat Andra în noaptea de Revelion

Andra s-a îmbrăcat complet în negru în noaptea de Revelion. Cântăreața le-a transmis fanilor un mesaj la cumpăna dintre ani.

„La mulți ani! Să nu amânați ceea ce vă doriți cu adevărat! Fie ca 2020 să fie anul în care vi se îndeplinesc visurile! 🎉🎉🎉”, a scris Andra, postând o fotografie în care apare turnând șampanie într-un pahar.

Poza a adunat 26 de mii de like-uri, mii de comentarii și sute de distribuiri.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi.

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese La Multi Ani!”, i-a transmis o fană artistei.

„La mulți ani ,pentru cea mai minunată artistă din România.Fii binecuvântată cu cele mai alese daruri divine”, a fost un alt comentariu al unei fane.