Anamaria Vasile

Jador de la „Puterea dragostei” a facut senzatie cu noul lui bolid! „Mi-am luat racheta, taticule!” Iata ce masina de viteza si-a achizitionat concurentul si cum a fost surprins la volan!

Jador este unul dintre cei mai apreciati concurenti de la „Puterea dragostei”!

Jador a venit la „Puterea dragostei” cu ganduri serioase de a-si cauta marea iubire, insa soarta nu a fost de partea lui, deoarece a avut parte numai de deziluzii.
Desi a sperat pana in ultima clipa ca va putea reinnoda la un moment dat relatia cu Simina, Jador nu a reusit sa isi vada visul implinit, deoarece tanara l-a ales pe Alex Zanoaga.

In urma cu ceva timp, Jador a primit cea mai amare lovitura din partea Siminei, atunci cand a aflat chiar de la ea ca s-a logodit cu iubitul ei si se gandesc serios sa se casatoreasca in viitorul apropiat. Vestea a cazut ca un trasnet peste Jador, insa acesta tot nu s-a resemnat definitiv ci a continuat sa spere ca Simina se va desparti de Alex si va reveni in bratele sale.
In cea mai recenta Gala „Puterea dragostei”, Simina a intrat prin telefon in legatura cu concurentii din casa si le-a transmis cateva mesaje de incurajare.

Intre cei doi a avut loc si un scurt dialog. Jador a recunoscut ca inca are sentimente pentru ea si a marturisit ca nu a avut puterea de a incepe o alta relatie, cu Ella, tocmai pentru ca inca o iubeste pe ea. De partea cealalta Simina, vizibil emotionata, i-a spus ca nu isi mai doreste sa auda aceste lucruri, aducandu-l si pe Alex Zanoaga in discutie.
Dupa acea Gala, Jador a fost din nou distrus de durere si incearca din rasputeri sa isi vindece inima ranita.
Desi a dovedit mereu ca este un barbat ambitios si puternic, Jador a fost de-a dreptul ingenuncheat de durerea pricinuita de despartirea definitiva de Simina. Se pare ca suferinta si dezamagirea i-au declansat si problemele grave de sanatate cu care se confrunta de ceva vreme incoace.

De curand, Jador a ajuns in tara, unde a decis sa isi achizitioneze o noua masina. Carismaticul tanar si-a vazut visul implinit, deoarece si-a achizionat de aceasta data o masina extrem de puternica, de mare viteza, pe care si-o dorea de mult timp.

Acesta si-a cumparat un Ford Mustang, de culoare rosie, pe care deja l-a probat pe strazile din Bucuresti.

Loading...