Anamaria Vasile

„O puteţi face scăpând de uscături şi non-valori”, Oana Zavoranu vrea inapoi pe sticla!

Oana Zavoranu si-a exprimat public dorinta de a reveni in productii de film. Mesajul taios al vedetei i-a pornit pe fanii acesteia care au sustinut-o in decizie. Astfel, aucm o puteti urmarii pe Oana Zavoranu in fiecare miercuri si joi de la ora 20.00 pe Antena 1, in productia „Sacrificiul”.

„Mulțumesc pentru miile de mesaje legate de întoarcerea mea în televiziune și seriale. Nimic nu m-ar bucura mai mult, dar toate astea numai în condițiile și termenii stabiliți de mine. Oferte au fost și sunt și pot să vă spun atât: …good days are coming… dar mai durează puțin…TV-ul și lumea filmului sunt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani… Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun. O puteți face scăpând de uscături, non-valori și tot ceea ce pentru moment, a părut că e cool…dar nu e.”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a fost moderatoare TV, cântăreaţă şi actriţă. În prezent, este căsătorită cu Alex Ashraf. La 45 de ani, Oana Zăvoranu a obişnuit publicul cu apariţiile ei inedite. Vedeta este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc.

Loading...