Anamaria Vasile

Manuela Hărăbor a împlinit 51 de ani. Cum arăta „Pădureanca” în tinerețe. Actrița și fiul ei trăiesc o adevărată dramă de ani de zile

Manuela Hărăbor a împlinit pe 2 aprilie 51 de ani, însă nu-și arată deloc vârsta. Este la fel de frumoasă ca pe vremea când juca în filmul „Pădureanca’, care a făcut-o celebră.

A debutat în actorie la vârsta de 4 ani, în filmul „Veronica’ (1972), însă a devenit celebră pentru rolul Siminei din filmul „Pădureanca’, în 1987.Deși astăzi împlinește vârsta de 50 de ani, Manuela continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din România. Trecerea timpului nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei și afișează în continuare o siluete de invidiat ca în tinerețe.

„Îmi place că mi se spune în continuare «Pădureanca», chiar dacă sunt cu treizeci de ani mai bătrână’, spune Manuela.

Despre ea s-a spus mereu că are cea mai frumoasă privire din cinematografia românească și este actrița cu cei mai frumoși ochi din România. Manuela Hărăbor a jucat în zeci de filme, însă, în prezent viața ei este învăluită în discreție.

Frumoasa vedetă și-a dedicat întreaga viață actoriei și iubirii. S-a căsătorit de la o vârstă fragedă, însă nu a avut deloc noroc în dragoste. A fost căsătorită de trei ori și a avut o relație și cu Dan Chișu, despre care s-a spus că ar fi tatăl copilului ei, Andrei (27 de ani), însă actorul nu a recunosc niciodată acest lucru. Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu’, mărturisea el, potrivit Click.

Manuela Hărăbor şi fiul ei trăiesc o adevărată dramă de ani de zile
Mai mult, Manuela Hărăbor şi fiul ei trăiesc o adevărată dramă de ani de zile. De parcă asta nu era suficient, tatăl lui, Dan Chişu nu vrea să-l recunoască sau să se implice în creşterea lui, băiatul este bolnav de autism. Andrei a fost la un pas de moarte, când avea 15 ani. Acesta a căzut de la balcon de la etajul doi, însă a reușit să-și revină spectaculos. „Lucram de dimineaţă până seara şi în continuare cei care aveau grijă de Andrei erau părinţii mei. Vara am închiriat două săptămâni un apartament la mare, în Costineşti. Mergeam toţi patru. Eu de joi până luni dimineaţa, pentru că în timpul săptămânii trebuia să lucrez. L-am lăsat pe Andrei cu părinţii mei, urmând să mă întorc din nou joi şi să petrecem împreună sfârşitul de săptămână. Marţi a plouat la mare, aşa că nu s-au dus la plajă.


Manuela Hărăbor este o femeie puternică
Andrei avea 15 ani şi era deja foarte înalt. Apartamentul în care stăteam era la etajul doi într-o construcţie nouă, cu balcon pavat cu gresie şi balustradă de aluminiu nu suficient de înaltă. Pe la ora 16, ţin minte că eram la un avocat, când am primit un telefon de la proprietarul apartamentului, care mi-a spus că băiatul a căzut de la balcon, că nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar că şi-a spart capul şi acum e în ambulanţă în drum spre Spitalul Judeţean Constanţa. Aveam un singur gând, mă rugam Maicii Domnului să-l ţină în viaţă pe Andrei şi să mă ajute să ajung cât mai repede şi teafără la el.’, a povestit Hărăbor pe blogul sau.

Însă, frumoasa actriță nu se plânge și demonstrează că este o femeie foarte puternică. „Să ai un copil autist e un mod de viaţă, nu o povară. (…).Am învăţat că fiecare dintre noi are o cruce de purtat. Important este să o acceptăm şi să învăţăm să ne-o ducem cu demnitate şi cu responsabilitate. Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani, cu toate că Andrei a ajuns anul acesta la majorat’, declara Manuela în urmă cu câțiva ani pentru Jurnalul Național.