Anamaria Vasile

Dacă îl vezi, chiar ești tare! Tu poți să găsești leopardul din fotografie?

O imagine aparent banală isterizează internetul. Din momentul în care un utilizator de Twitter a postat fotografia în mediul online, mii de oameni s-au chinuit, de cele mai multe ori în zadar, să găsească leopardul din poză. Atât de bine camuflat este, încât majoritatea oamenilor are nevoie de indicii clare! Tu poți să găsești felina cea bine ascunsă?

„Cineva mi-a trimis poza asta și mi-a cerut să găsesc leopardul. Am crezut întâi că este o glumă, până am găsit leopardul. Tu îl poți găsi?”, este mesajul postat de utilizator, alături de imaginea care face acum ravagii în mediul online.

Tu poți găsi leopardul fin fotografie?
Nu este nimic nou. Astfel de joculețe și de teste sunt pe internet cam de când s-a inventat acesta. Ți se cere să găsești ceva bine ascuns și reușești… sau nu. Ei bine, mulți sunt de părere că această „ediție” este apogeul. Mii de oameni se scarpină în cap și caută și cu lupa leopardul care stă bine ascuns printre roci și pământ.

Contul care a publicat imaginea are peste 150.000 de urmăritori, deci a avut o platformă suficient de mare încât să arunce în aer poza. A strâns mii de comentarii, majoritatea din partea oamenilor care nu reușesc nicicum să găsească animalul.

„Vă rog, cineva să-mi scrie răspunsul. O să înnebunesc dacă mă mai uit la tot praful ăsta”, a scris un utilizator disperat.

L-ai găsit?
Ei bine, tu ce zici? Ai găsit leopardul? În galeria foto, vei găsi și un mic indiciu, care să te ajute să localizezi mai bine zona pe care să te concentrezi. Și dacă nu ne crezi că chiar este un leopard în imagine, am avut grijă să îl încercuim. 🙂

sursa; spynews.ro

Loading...