Anamaria Vasile

Îți mai aduci aminte de actorul Denis Ștefan? Iată ce familie frumoasă are

Denis Ștefan a intrat în atenția presei, după ce a avut un rol principal în telenovela românească ‘Inimă de țigan’, serial ce era difuzat pe AcasăTV. Actorul a divorțat de soție, iar acum s-a recăsătorit cu Cristina, ‘Bebelușa’ de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi au o fetiță împreună.

În urmă cu mai bine de 12 ani, Denis Ștefan interpreta rolul lui ‘Codruț’ în serialul românesc ‘Inimă de țigan’. Actorul s-a căsătorit în anul 2013 cu Cristina, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Fiica celor doi are 5 ani și seamănă izbitor cu tatăl ei.

Diferența de vârstă dintre Denis Ștefan și Cristina este de 15 de ani, soția actorului este mai tânără decât acesta.

Denis Ștefan a divorțat de Iuliana, după o relație de 13 ani, pentru a fi cu Cristina, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Cei doi și-au făcut o familie frumoasă împreună și se iubesc foarte mult.

Denis Ștefan este pasionat de cai
Actorul are o pasiune pentru cai, dar și pentru echitație, iar pe rețelele de socializare putem observa cât se implică. Mai mult, Denis Ștefan și-a învățat fetița, Delia, să călărească încă de la vârsta de 2 ani. Pe lângă actorie, Denis Ștefan este dresor de cai și îi salvează să nu fie duși la abator.

‘Eu sunt un om destul de reticent. Eu nu o las pe fata mea să facă tot ce vrea ea. Delia vrea să alerge și să sară. La 4-5 ani să facă doar trap cu calul.’, a spus Denis