Anamaria Vasile

Barack Obama are cu ce sa se mandreasca! Are doua fete superbe

Fosta prima doamna a Americii, si-a lansat prima autobiografie care a fost primita cu bratele deschise de catre fanii ei.

Asa a iesit la iveala un secret pe care nu multi il stiau. Fetele lui Barack Obama au fost concepute in vitro. Este unul din detaliile nestiute despre familia Obama care a petrecut 8 ani la Casa Alba. Anul viitor, fostul presedinte al Americii isi va lansa si el biografia.

Zeci de mii de americani au plătit între 30 şi 1.000 de dolari pentru a asista la spectacolul de lansare a cărţii ”Becoming”. Acestia au avut ocazia de a afla mai multe detalii intime ale familiei Obama, inaintea tuturor. Unul dintre ele este legat de fiicele cuplului.

EXCLUSIVE: Harvard freshman Malia Obama gets giggly and cuddly with her boyfriend Rory Farquharson while shopping in Soho in New York City, New York on January 20, 2018.


Pictured: Rory Farquharson,Malia Obama
Ref: SPL1648527 200118 EXCLUSIVE

Picture by: Christopher Peterson/Splash News


Splash News and Pictures

Los Angeles:310-821-2666

New York:212-619-2666

London:870-934-2666

[email protected]


In urma cu 20 de ani, Michelle Obama a pierdut o sarcina. Aceasta a suferit un avort spontan. Apoi s-a simtit „pierdută şi singură”. Credea ca nu va mai avea copii niciodata. Fiicele cuplului Obama au fost concepute in vitro, informeaza Associated Press.

”Am resimţit avortul spontan drept un eşec personal, pentru că nu ştiam cât de comune sunt avorturile spontane, fiindcă nu vorbeam niciodată despre acest subiect,” a povestit Michelle Obama pentru abcNews. La 34 de ani, ea a realizat că ”ceasul biologic” nu este un mit şi s-a decis să apeleze la fertilizarea in vitro.”