Anamaria Vasile

Il mai stii pe Lucian Viziru? Este incredibil ce s-a ales de el, a ajuns sa faca foamea

De multi ani Lucian Viziru a plecat din Romania si s-a stabilit in Germania, unde profeseaza ca antrenor.

Il mai stii pe Lucian Viziru? A hotarat sa plece din tara pentru a se dedica complet tenisului, fiind sportul lui preferat din copilarie.

„Acolo am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasa” a spus Lucian, conform evz.ro.

Fratele lui, Augustin Viziru, a da cateva detaii despre noua lui viata in Germania si cum s-a adaptat acolo.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero.

Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam.

Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani de zile, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie.

Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania și e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la București, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulți copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: haide, vino și tu încoace să mă ajuți, că nu mai fac față, dar nu este stilul meu. Eu nu am răbdarea lui sub nicio formă” a spus Augustin Viziru, potrivit Cancan.