Anamaria Vasile

SMILEY, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU GINA PISTOL

Smiley a făcut primele declarații despre relația cu Gina Pistol. Artistul a spus tuturor cum o răsfață pe frumoasa blondină!

Gina Pistol și Smiley se iubesc de ceva vreme, însă sunt foarte discreți cu relația lor. Recent, Smiley a vorbit deschis despre femeia care i-a furat inima, dar și despre căsătorie.

Smiley a ”dat din casă” și a povestit că o răsfată pe Ginuța dimineața cu cafeaua la pat pentru că ”Un gest cât de mic contează”. Mai mult decât atât, artistul spune că îi place să ofere cadouri mai interesante, cum ar fi o excursie, o vacantă, ceva despre care persoana iubită să își amintească, potrivit click.ro

Întrebat unde a fost plecat în ultima sa vacanță artistul a spus: ”În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!”

Cât despre căsătorie, artistul spune că deocamdată nu se gândește la asta, însă chiar dacă s-ar întâmpla nu ar spune nimănui.


“Dacă bărbatul meu mă cere de soață…”
Gina Pistol a vorbit deschis despre nunta cu Smiley. Ba, mai mult decât atât, vedeta ne-a mărturisit că ar fi dispusă să renunțe la numele ”Pistol” și să ia numele soțului, după căsătorie. Mai în glumă, mai în serios, în viitor nu este exclus ca blondina să se prezinte cu numele de… Gina Maria.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a declarat Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din martie 2017, însă au fost extrem de discreți cu aparițiile în public. Totuși, recent, artistul a confirmat faptul că are o legătură cu o femeie, pe care o consideră ideală pentru el. “Cred că femeia cu care sunt e cea ideală”, a spus Smiley. Cu siguranță, Gina Pistol a apreciat cuvintele iubitului său