Anamaria Vasile

Ce spune forma fetei tale despre tine si personalitatea ta. Invata sa ii citesti pe altii in functie de forma fetei lor

Se pot spune o multime de lucruri despre o persoana daca i se analizeaza hainele, coafura, stilul de machiaj. Te-ai intrebat insa care este secretul pe care il dezvaluie, inconstient, forma fetei cuiva? Iti spunem noi.

De multe ori se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si forma fetei poate transmite o multime de lucruri despre personalitatea si caracterul unei persoane. Trebuie doar sa stim semnficatia si cum sa o interpretam.

Iata ce spune forma fetei despre o persoana si ce mesaj primesc cei din jur in momentul in care o privesc:

Fata rotunda. Se spune despre cei care au aceasta forma ca sunt sensibili si iubitori. Ei sunt cei alaturi de care se pot pune bazele unor relatii stabile si de lunga durata, bazate pe incredere si respect.

Set of woman face shapes on abstract background

Fata alungita. Sunt practici, pragmatici, meticulosi si muncitori cei care au aceasta forma. La capitolul trasaturi negative, se poate spune despre ei ca sunt putin narcisisti si ca nu au prea mare noroc in relatiile amoroase.

Fata patratoasa. La prima vedere, posesorii acestui tip de forma pot parea agresivi. Ambitiosi, uneori dominanti, sunt fericitii posesori ai unor minti analitice, hotarate si foarte ascutite.

Fata triunghiulara. Sunt persuasivi, creativi si au temperament puternic. In acelasi timp, pot fi sensibili si se pot folosi de orice atu pe care il au pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Fata dreptunghiulara. Si ei sunt dominanti, dar folosesc mai putina forta decat altii. Se spune despre ei ca au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport. Sunt persoane echilibrate, amitioase si, uneori, melancolice. Prea melancolice.

Fata ovala. Posesorii acestei forme sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Iubesc diplomatia, insa, de multe ori, actioneaza duplicitar. Majroitatea artistilor au fete ovale, ceea ce inseamna ca tendintele creative se manifesta puternic atunci cand vine vorba de ea.