Anamaria Vasile

Cazul Caracal. Ce spune martorul-cheie despre transferul Alexandrei Măceșanu cu mașina, din casa lui Dincă

Ies la iveală detalii șocante despre crimele odioase din Caracal, iar ancheta ce-l privește pe Gheorghe Dincă se adâncește tot mai mult. Se pare că un martor-cheie a ieșit la lumină și a oferit informații șocante în ceea ce o privește pe Alexandra Măceșanu. Acesta susține că fata ar fi în viață și că ar fi văzut exact momentul în care copila de numai 15 ani a fost preluată de la Dincă de 3 persoane și transferată cu o mașină.

Misterul cazului din Caracal se adâncește pe zi ce trece. Un martor-cheie, care susține că până acum i-a fost teamă să vorbească a ieșit la lumină și a aruncat o bombă pe care nimeni nu o anticipa. Mai exact, potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, se pare că acesta ar fi văzut întregul moment în care 3 indivizi o preiau pe Alexandra Măceșanu și o transferă cu ajutorul unei mașini.

”Fata nu e omorâtă, a fost transferată de domnul cel psihopat. Spun asta pentru că eu am văzut trei mașini, în care fata a fost transferată în spate de trei persoane, era legată. Asta se întâmpla în spatele casei”, declara martorul, pentru antena3.ro.

Mai mult, martorul-cheie susține că acest lucru s-a întâmplat la numai câteva zile de la izbucnirea scandalului și Alexandra ar fi fost scoasă din casa lui Dincă și urcată într-o mașină, de către 3 persoane.

Alexandru Cumpănaşu a spus în faţa ţării întregi că potrivit informaţiilor primite de la acel martor, în ziua dispariţiei Alexandrei, mai multe persoane ar fi părăsit curtea lui Gheorghe Dincă. Acesta însă, nu şi-a dat seama dacă printre ele se află şi Alexandra Măceşanu.