Anamaria Vasile

Andreea Mantea și Gabi Bădălău au avut o scurtă relație, dar s-au despărțit cu scandal!

Scandalul conjugal dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălau, bărbatul pe care cântăreaţa îl acuză de abuz emoţional, jigniri şi infidelităţi repetate aminteşte de o altă despărţire răsunătoare în care a fost implicat tânărul. În 2013, Bădălău şi Andreea Mantea ţineau prima pagină a tabloidelor, relaţia lor scurtă dar intensă făcând deliciul devoratorilor de monden. Se despărţeau cu scandal şi cuvinte urâte, după doar câteva săptămâni de relaţie.

„Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă’- i-ar fi spus Gabi Bădălău iubitei sale de atunci, Andreea Mantea. Se întâmpla în 2013, când bruneta abia încheiase relaţia cu Ştefan Stan, dar nu-l scosese definitiv din inima ei.

Deşi începuse o relaţie cu Bădălău, Andreea nu trecuse peste despărţirea de Ştefan şi în încercarea de a-l face gelos pe iubitul actual și i-a trimis lui Bădălău, conform click.ro, o fotografie cu Ștefan Stan, în care spunea: „Ștefan te salută!’.

Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos, și a trimis o fotografie cu Vica Blochina în care spunea că și „Vica te salută’ şi a părăsit-o.

Dezamăgită pentru faptul că și Bădălău a rupt relația cu ea, după ce Ştefan Stan a înşelat-o deşi o ceruse de nevastă, dar și furioasă pe Vica pentru faptul că a ieșit în oraș cu Ștefan Stan, Andreea Mantea a dat publicității fotografia cu Vica, afirmând că fosta amantă a lui Victor Pițurcă agață bărbații cu poze pe care le trimite pe telefon.

„Într-un puseu de nervi am dat poza în presă. M-a ofticat Vica din cauza lui Ştefan’, a recunoscut, atunci, Andreea Mantea.

Vica Blochina a intervenit şi ea, la vremea aceea, în scandal. „Eu o înţeleg pe Andreea. Atunci când ești părăsit este greu să accepţi unele lucruri. Îmi imaginez că din frustrare a făcut ce a făcut. M-a şocat mai mult limbajul suburban din acele mesaje, dar nu asta este problema mea…Oricum, o iert pentru gestul făcut, suntem în preajma Crăciunului şi vreau să fac numai fapte bune’.

Gabi Bădălău s-a despărţit urât şi de Ramona Gabor: „E o stricată!’
În 2011, Gabi Bădălău a avut o relaţie şi cu Ramona Gabor, despre care la final nu a avut cuvinte de laudă, ci dimpotrivă. La scurt timp după ce şatena a plecat în America, Bădălău făcea declaraţii care nu îi fac cinste Ramonei.

„Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă. Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor”, declara atunci, pentru Click!, fiul actualului ministru al Economiei.

Claudia Pătrăşcanu şi-a strigat suferinţele pe Facebook
Zilele trecute, Claudia Pătrăşcanu, actuala soţie a lui Gabi Bădălău, a anunţat pe Facebook că nu mai poate suporta traiul alături de bărbatul cu care este măritată din 2015.

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soțul’……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut o nuntă fastuoasă în 2016, odată cu botezul primului băieţel. Un an mai târziu venea pe lume încă un copil şi toată lumea credea că au o căsnicie model. Realitatea, însă, era diferită de ceea ce lăsau să se vadă fotografiile postate pe reţelele de socializare şi mariajul pe care mulţi îl invidiau era, de fapt, un coşmar.