Anamaria Vasile

Luna plină roz / lună plină în săgetător -17 iunie 2019. 4 zodii vor fi afectate

Totodată, această lună plină face ca visele să se împlinească. Acesta este momentul în care sunteți încurajați să aruncați o privire spre interiorul vostru și să avansați. Totodată, vă veți reevalua și veți ajunge la concluzia că anumite vise nu vă erau potrivite, ceea ce nu este deloc un lucru rău.

Confuzia și paranoia vă vor cauza multă indecizie. Este bine să nu luați decizii spontane, ci să vă dați timp pentru a medita, a procesa și reevalua anumite lucrui.

[rssposition position="1585321041" template="lista"]

Gemeni – veți pune accent pe relațiile voastre. Este momentul în care vă dați seama că anumite relații nu vă mai ajută. Pare un lucru înfricoșător, însă ar putea fi bun pentru tine.

Fecioară
Simțiți o nevoie disperată de transformare. Ați putea ajunge într-un final la schimbarea pe care ați căutat-o mai demult.

Săgetătorul va fi afectat de această lună plină, care vă forțează să vă concetrați asupra dorințelor personale și a evoluției interioare.

[rssposition position="1585330010" template="lista"]

Peștii vor simți efectele lunii pline la locul de muncă. O situație care vă provoacă mult stres și veți fi neliniștiți. Ar trebui să fii conștient de sentimentele tale și să ai răbdare.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]