Anamaria Vasile

Cat de usoare sunt femeile in functie de zodie

Esti adepta relatiilor de lunga durata sau preferi aventurile? Cat de usor cedezi in fata barbatilor si cum te comporti in preajma lor? Iata ce dezvaluie semnul zodiacal care te reprezinta despre inclinatiile pe care le ai in domeniul amoros!

Berbec

Femeia Berbec este dominata de pasiune si impulsivitate, asa ca nu va ramane toata viata alaturi de un singur barbat, mai ales daca el nu este sufletul ei pereche. Ei ii place sa flirteze, insa nu se lasa usor cucerita. Se implica in relatii sexuale doar atunci cand vrea si numai cu barbati de care se simte cu adevarat atrasa. Daca te astepti ca ea sa regrete aventurile erotice, ai gresit nativa. Se bucura prea mult de viata pentru a avea timp de regrete.

Taur

Nativa zodiei este o femeie de casa, asa ca nu va ceda niciodata in fata avansurilor unui barbat. Ea cauta relatii serioase si spera sa isi gaseasca sufletul pereche, avand in vedere ca se numara printre zodiile romantice ale horoscopului.  Aceasta reprezentanta nu este interesata de aventuri nici macar in perioadele in care este de prea mult timp singura, asa ca nu poate fi considerata o femeie cu moravuri usoare.

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt persoane sociabile, asa ca le place sa se joace cu cei din sexul opus. Problema lor este ca se decid greu atunci cand apare o oportunitate sexuala. Ba ar musca din fructul oprit, ba l-ar refuza. Pana sa isi dea seama care este situatia, au pierdut ocazia. Asadar, in cazul lor este dificil sa realizezi cat de repede cedeaza in fata unui reprezentant al sexului puternic.

Rac

Romantica zodiacului nu va spune „Da!” niciodata unei aventuri. Ea viseaza sa intalneasca un barbat special cu care sa poata avea o relatie serioasa. Ii place sa primeasca complimente, insa uraste apropourile deocheate, asa ca ocoleste acest gen de barbati fara sa stea pe ganduri.

Leu

Reprezentanta nu refuza ideea unei aventuri pasionale, insa barbatul care o doreste la pat va trebui sa dovedeasca faptul ca o merita. Ea nu are nevoie doar sa ii spuna cuvinte dulci la ureche, ci vrea dovezi clare ca el nu a mai dorit pe nimeni ca pe ea. O femeie Leu nu isi doreste sa ramana in amintirea unui barbat ca o simpla aventura, ci vrea sa stie ca este speciala.

Fecioara

Spiritul critic de care da dovada nativa o indeamna sa incerce sa aiba relatii cu mai multi barbati. Ea inca mai crede in perfectiune, asa ca spera sa il gaseasca in final pe cel pe care si-l doreste. Ghinionul ei este ca, in cele din urma, se indragosteste de un reprezentant al sexului opus la care nici nu s-ar fi uitat in mod normal. Fecioara nu este dispusa la aventuri, insa are parte de multe relatii de scurta durata, asa ca si numarul de parteneri sexuali este in crestere in acest mod.

Balanta

Balanta nu refuza sa inceapa o relatie cu un barbat, chiar daca initial nu simte ceva special pentru el. Ei ii plac aventurile, insa le aproba atat de elegant ca nu ai putea sa declari ca este o femeie usoara. Totul pare natural si simplu in conceptia ei. Doar se numara printre zodiile care stiu sa se bucure de viata, asa ca nu ii place sa piarda oportunitatile care trec pe langa ea, mai ales daca barbatul respectiv are potential financiar.

Scorpion

Nativei din Scorpion ii place sa presare mister pe unde ajunge, asa ca barbatii cad in vraja ei, insa putini sunt cei care au succes. Desi femeile din acest semn zodiacal sunt extrem de pasionale, nu cedeaza in fata avansurilor sexuale. Ele sunt atrase de barbatii cu bad look, insa se gandesc de doua ori inainte de a iesi cu unul in oras. Stiu ele unde s-ar putea incheia acea intalnire, asa ca prefera sa refuze invitatia.

Sagetator

Femeia Sagetator adora viata, asa ca ii place sa guste tot felul de experiente. Ea nu se arunca in bratele oricarui barbat, insa recunoaste o oportunitate interesanta de la departare, asa ca este dispusa sa isi foloseasca farmecele asa cum stie mai bine. In plus, nativa este predispusa sa insele, mai ales daca relatia ei nu este asa cum isi doreste. Impulsul de a cunoaste si alte variante este mult prea tentant.

Capricorn

Un barbat trebuie sa faca multe lucruri pentru a ajunge la inima nativei, asa ca daca vrea sa o cucereasca, va trebui sa aiba rabdare cu ea. Indiferent de cat de tare o tenteaza invitatia erotica a unui reprezentant al sexului puternic, nu cedeaza usor, ci il pune pe jar. Aproape ca o distreaza sa il vada cum se chinuie sa o cucereasca, asa ca nu va renunta usor la aceasta bucurie usor sadica.

Varsator

Nativei ii place sentimentul de confort pe care i-l ofera o relatie stabila, insa uraste sa fie privata de libertate, astfel ca nu rezista prea mult timp alaturi de un barbat. Ei i se aprind repede calcaiele dupa cei din sexul opus si nu refuza sansa de a avea o noapte incendiara cu cel care ii starneste fanteziile erotice. In opinia ei, viata merita traita fara frica si regrete.

Pesti

Nativele acestui semn zodiacal sunt atrase de relatiile de lunga durata, insa uneori simt nevoia sa sparga monotonia si sa cedeze in fata unor propuneri indecente. Totusi, spre deosebire de alte native ale zodiacului, ele vor regreta ceea ce au facut si vor suferi in tacere mult timp. Desi le place armonia, sunt in stare sa stea alaturi de un barbat nepotrivit doar din teama de a nu ramane singure.

Inclinatia de a avea aventuri este mai presus de noi cateodata, iar astrele au un cuvant greu de spus si la acest aspect.