Anamaria Vasile

Cum arată mama biologică a Cristinei Ciobănaşu. Actriţa este înfiată de ani buni de Ruxandra Ion

Cristina Ciobănaşu este o tânără norocoasă, asta pentru că are două mame. Pe cea biologică şi pe cea adoptivă, Ruxandra Ion, care a primit-o cu braţele deschise în familia sa.

Frumoasa actriţă a fost înfiată, în urmă cu mai mulţi ani, de Regina telenovelelor, aşa cum este supranumită Ruxandra Ion. Chiar dacă s-a mutat de la Botoşani la Bucureşti, Cristina Ciobănaşu a păstrat mereu relaţia deschisă şi frumoasă cu familia ei naturală.

Cristina Ciobănaşu a transmis un mesaj emoţionant pentru cele două mame din viaţa sa, aceasta prezentându-le, totodată, fanilor şi pe mama ei naturală, femeia care i-a dat viaţă.

„La mulți ani celor două mame din viața mea! Vă iubesc și vă prețuiesc! La mulți ani, femeilor din lumea întreagă!”, a scris Cristina Ciobănaşu pe Instagram.

Povestea emoţionantă de viaţă a Cristinei Ciobănaşu. La 21 de ani, micuţa actriţă are tot ce îşi doreşte. O viaţă frumoasă, o familie fericită, o carieră în plină ascensiune şi un iubit care e mereu alături de ea. Ei bine, lucrurile nu au stat aşa întotdeauna, mai ales atunci când a apărut în platoul de la „Dansez pentru tine”.

Povestea Cristinei Ciobănaşu începe cu ani în urmă, în 2008, pe când era în vogă emisiunea de la Pro TV, „Dansez pentru tine”. Cazul său special a fost cunoscut atunci de întreaga ţară. Micuţa Cristina trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat imediat şi a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu.

Lucrurile au evoluat şi mai frumos pentru aceasta când „mama telenovelelor”, a decis să o adopte. Mai exact, Cristina s-a mutat la de Botoșani la București, și a locuit mai mult timp în casă fostului director al postului Acasă TV. A terminat şcoala gimnazială, iar mai apoi a mers la liceu. Aceasta a absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti – București – secția actorie.

În tot acest timp, actriţa nu a uitat de părinţii săi de bunica, de fratele său. Îi vizitează constant, îi ajută şi de mult ori a postat în mediul online imagini cu ei.

Povestea ei nu se opreşte aici. După absolvirea liceului, chiar şi înainte a primit mai multe roluri în diverse seriale, dar s-a lansat şi în muzică. Pe 20 iunie 2011, împreună cu Lala Band, Ciobănașu lansează piesa „Stage of joy’, ca un material promoțional pentru „Pariu cu viața’. În 2013, Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că în paralel cu activitatea lor din Lala Band, se lansează în cariera solo și formează trupa One.

Ruxandra Ion, mama sa adoptivă, pare că veghează asupra celeia care a vrăjit-o cu ani în urmă, în legătura, probabil Cristina primeşte şi sfaturi de a părintele său.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Ciobănașu și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiți, dar au anunțat că nu intenționează să facă nunta în perioada următoare.