Anamaria Vasile

9 indicii că te-a înșelat, pe care majoritatea femeilor le ignoră

Infidelitatea e un subiect extrem de răspândit în cupluri, motiv pentru care psihologii au analizat cu atenție fenomenul și au tras câteva concluzii. Așadar, există semne care indică faptul că într-o relație lucrurile nu mai merg așa cum ar trebui:

1. Dintr-odată, programul lui de muncă se prelungește. Ba chiar trebuie să plece în deplasări, unde rămâne peste noapte. Trebuie să îți faci griji în momentul în care cheltuielile lui personale cresc.

2. Este distrat și nu se implică prea tare acasă. Chiar dacă este prezent fizic, pare mereu cu gândul în altă parte.

3. Se preocupă mult mai tare de felul în care arată. Asta înseamnă că se îmbracă mai bine, folosește parfum/aftershave, își face abonament la sala etc. Își face dus în fiecare seară înainte de culcare (nu că asta ar fi în sine în lucru neapărat neobișnuit), pentru a elimina „urmele” celeilalte femei (miros, urme de fond de ten sau ruj), scrie perfecte.ro.

4. Miroase ca și cum tocmai a făcut duș. Dacă îți spune că a venit de la muncă, dar miroase ca și cum tocmai a ieșit din duș, sunt mari șanse să fi oprit și la altă adresă în drum spre tine.

5. Nu te mai observă. Poți să îți pui și o poșetă în cap, că nu va bagă de seama. Asta înseamnă că nu îl mai interesezi.

6. Intuiția îți spune că are pe altcineva. Poate că nu este cel mai logic argument, însă nu poți ignoră acest feeling. Ceva te face să îl suspectezi.

7. Te acuză că ești geloasă/nebună. Atacul este principala formă de apărare a unui bărbat care înșală. Este tactică clasică de a te face să ai dubii în legătură cu părerile tale. Dacă nu ești o fire geloasă de la natură, trebuie să ai încredere în intuiția ta.

8. Dintr-o dată este mult prea drăguț? Te lasă să te uiți la programele tale preferate de la tv, îți face cadouri nejustificate și te duce la restaurantul preferat? Este posibil să se simtă vinovat.

9. Este irascibil și chiar te acuză pe ține de infidelitate. Atunci când atracția dintre două persoane care sunt într-o relație dispare, este ușor să devii irascibil.