Anamaria Vasile

8 lucruri pe care orice BĂRBAT le observă la o FEMEIE:

Probabil te-ai întrebat mereu cum să fii atrăgătoare și ai făcut eforturi pentru a fi astfel. Dacă ai căutat o rețetă care să-ți dezvăluie succesul, oamenii de știință pot acum să îți spună care este aceasta.

Iată deci o listă cu 8 trăsături pe care bărbații le găsesc atractive la femei:

1. Conformația

Când un bărbat vede o femeie, el se gândește subconștient dacă poate avea copii cu ea sau nu. De aceea, creierul masculin caută o femeie cu șolduri mai mari și o talie mai mică. Femeia trebuie să arate sănătoasă și fertilă.

2. Zâmbetul

Aceasta este o caracteristică evidentă pentru bărbați. Un zâmbet poate atrage cu ușurință atenția bărbaților. O femeie zâmbitoare arată mai deschisă spre flirt.

Dar nu este atât de simplu. Bărbații se uită de asemenea la dinții femeilor . Nu înseamnă că trebuie să ai dinți albi strălucitori ca niște actrițe din filmele de la Hollywood – trebuie doar să eviți lucruri precum respirația urâtă și dinții gălbui.

Acest criteriu al bărbaților este legat de faptul că dinții care arată bine sunt un un indicator al sănătății bune și al geneticii bune. Trebuie să îți amintești că, indiferent dacă o face conștient sau nu, un bărbat caută o mamă pentru viitorii săi copii.

3. Simetria feței

Simetria facială este una dintre trăsăturile fizice cele mai atractive. Se explică prin faptul că creierele noastre procesează vizual chipuri simetrice mai rapid decât unele mai puțin simetrice.

Desigur, este de la sine înțeles că e destul de greu să te naști cu o față perfect simetrică. Dar, cu cât mai puține asimetrii ai, cu atât mai atrăgătoare ești pentru bărbați.

4. Buzele

Orice bărbat va fi atras de o femeie cu buze frumoase, pe care să vrea să le sărute. În ciuda tendinței de a folosi diferite metode de mărire a buzelor în rândul femeilor, sondajul a arătat că bărbații preferă buzele subțiri sau de mărime medie.

Nu uita de ruj. A fost inventat pentru cu un motiv! Un studiu de la Universitatea Manchester a aflat că bărbații se pot uita la femei cu buze roșii timp de șapte secunde fără să fie distrași!

5. Ochii

Bărbații preferă să se uite la ochii mari și există un motiv! Atunci când o persoană se îndrăgostește, ochii săi se dilată inconștient și devin mai mari. De aceea, o persoană cu ochi mai mari pare mai fericită și mai atrăgătoare.

6. Sprâncenele

Sprâncenele sunt în mod clar o trăsătură importantă în aspectul tău. Ele te ajută să îți exprimi sentimentele și emoțiile. Sprâncenele cu o formă frumoasă te pot face să arăți superb.

De asemenea, sa constatat că oamenii observă sprâncenele mai des decât ochii. Deci, nu-ți neglija sprâncenele.

7. Postura

Nu uita să stai dreaptă ! Postura ta poate spune multe despre tine. De obicei, persoanele cu o postură proastă au probleme de socializare. Sunt timide și nu sunt deschise pentru noi cunoștințe. Persoanele care au o postură bună a corpului tind să fie mai încrezătoare și mai atractive.

8. Culorile

Spune da rochiilor roșii! Culoarea hainelor poate afecta atractivitatea. S-a constatat că culoarea roșie este cea mai atractivă pentru bărbați, deoarece este asociată cu dragoste și pasiune.Totuși, nu renunța nici la rochia neagră pentru că purtarea acestei nuanțe te va face să arăți încrezătoare și inteligentă.