Anamaria Vasile

Un milionar oferă gratuit o casă, cu trei dormitoare, complet mobilată în valoare de 150.000 de euro. Uite care sunt condițiile

Motivul pentru care Marco Robinson face acest gest de caritate este că toată copilăria lui a fost extrem de grea şi a dormit cu mama lui, de multe ori, pe bănci în parc. Norocosul câştigător va fi ales după şase săptămâni de emisiuni la Channel 4. Bărbatul deţine acum 150 de proprietăţi şi vrea să dea un etaj de la casa situată în Preston, Anglia, unde va fi inclusiv taxele anuale.

Marco este tată a doi copii şi a povestit că şi el la rândul lui a primit ajutor nesperat din partea unor oameni pe care nu îi cunoştea.
„Am muncit foarte mult, am avut succes în afaceri şi aşa am câştigat o grămadă de bani şi am investit în proprietăţi imobiliare”, spune Marco.

Bărbatul ştie că va găsi uşor candidaţii, însă dificilă va fi alegerea lor. Totodată, există foarte mulţi tineri de peste 30 de ani care încă mai locuiesc cu părinţii şi există mulţi oameni fără adăpost.

Milionarul spune că cel care va câştiga apartamentul trebuie să fie o persoană muncitoare, să fie cu adevăr într-o situaţie dificilă şi nu să profite de oportunitate.

Cei care vor să fie luaţi în considerare trebuie să aibă peste 18 ani şi să explice în nu mai mult de două paragrafe de ce ar trebui luaţi în considerare.